Werkplaatskasten


Werkplaatskasten goedkoop en snel geleverd bij Olssen B.V.

Ons brede assortiment werkplaatskasten bestaat over het algemeen uit kasten waarin materialen en overige spullen in kunnen worden opgeborgen. De werkplaatskasten in ons assortiment zijn van verschillende formaten en hebben allemaal hun eigen functies en specificaties. Zo bieden wij materiaalkasten met legborden, maar deze materiaalkasten zijn ook verkrijgbaar in extra stevige varianten waardoor zeer zware spullen tot wel 110kg op de legborden kunnen worden geplaatst. Wilt u graag van tevoren zien waar een bepaalt stuk gereedschap zich bevind, alvorens u de werkplaatskast opent, dan koopt u toch gewoon één van onze werkplaatskasten met doorzichtige deuren? Of wat dacht u van onze veiligheids en milieukasten. Voor de industrie zijn dit ideale milieukasten die aan allerlei voorwaaden voldoen om gevaarlijke stoffen in op te bergen.
 

Gereedschapskasten met lade indelingen

Olssen biedt ook mooie en robuuste gereedschapskasten aan. Deze gereedschapskasten uit de Supla serie worden geproduceerd in Duitsland en kunnen worden voorzien van veel verschillende lade indelingen. Deze gereedschapskasten zijn dus ideaal om zowel materialen, gereedschappen en bijvoorbeeld schroeven en spijkers in op te bergen. Elke gereedschapskast kan volledig samen worden gesteld naar keuze, er is namelijk een keuze uit meer dan 10 verschillende lade indelingen.  Ons complete assortiment werkplaatskasten bestaat uit hoogwaardige kwaliteit kasten, welke verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen. Grote materiaalkastenGereedschapskasten met verschillende indelingen en zelf stellingkasten behoren tot ons assortiment.
 

Grote werkplaatskasten voor de industriële sector

Regelmatig leveren wij werkplaatskasten aan bedrijven in de industriële sector. Veelal gaat het om grote orders die wij met korting kunnen aanbieden. Naast de gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit bieden wij ook lage prijzen. Onze grote werkplaatskasten zijn c.a. 2 meter hoog 1,5 meter breed en bijna 1 meter diep. Ideaal dus voor industriële bedrijven die baat hebben bij grote werkplaatskasten.
 

Gereedschapskasten online bestellen

Zoals alle producten op onze website zijn ook de gereedschapskasten eenvoudig te bestellen. Bent u niet helemaal overtuigd van het product? Dan is het mogelijk om het betreffende product bij onze showroom te bekijken, mits wij deze hebben staan. De gereedschapskasten uit de Supla serie kunnen ten alle tijden worden bekeken in onze showroom, net als de veiligheids- en milieukasten. Bent u wel direct overtuigd zonder dat u het product fysiek wilt bekijken dan kunt u eenvoudig het product bestellen. Vervolgens kiest u de manier van betalen die het beste bij u past.

Olssen B.V.: Happy @ Work