Werkplaatskasten


Werkplaatskasten kopen

Werkplaatskasten en materiaalkasten nodig? Bekijk hierboven dan ons brede assortiment. De werkplaatskasten die wij aanbieden kunnen worden geplaatst in verschillende typen omgevingen. Zo bieden wij kleine materiaalkasten met legborden, maar ook grote werkplaatskasten met extra veel draagvermogen. Ook veiligheid- en milieukasten behoren tot dit assortiment. De stalen werkplaatskasten zijn van uitstekende kwaliteit en staan garant voor veel opbergruimte, stevige legborden en jarenlang gebruiksplezier. De materiaalkasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De vernieuwde Ergo-Lock afsluiting zorgt voor een praktische en zeer gebruiksvriendelijke sluiting van de materiaalkasten. Wilt u van tevoren kunnen zien waar een bepaalt stuk gereedschap zich in de kast bevind, dan bieden wij ook materiaalkasten met doorzichtige deuren. Door de plexiglas deuren kan de inhoud van buitenaf worden gezien, waardoor er tijd word bespaart met het zoeken van gereedschappen of andere materialen welke zich in de kast bevinden. Voor de industriële sector bieden wij ook milieukasten aan. Verf, vetten oliën en overige gevaarlijke stoffen kunnen zonder problemen worden opgeborgen in deze gecertificeerde milieukasten.
 

Stalen materiaalkasten online bestellen

Mooie materiaalkasten van A-kwaliteit, die vind u alleen bij Olssen. Ons grote assortiment materiaalkasten bestaat uit materiaalkasten met legborden, materiaalkasten met extra draagvermogen, met verschillende indelingen en met doorzichtige deuren. De stalen materiaalkasten worden geproduceerd in onze fabriek in Duitsland en zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit. De legborden hebben bijvoorbeeld een draagvermogen van c.a. 100 kg. De werkplaatskasten en materiaalkasten zijn er in ontzettend veel verschillende afmetingen. Zo zijn er zelfs kasten met een diepte van 60 cm.

Werkplaats- en materiaalkasten van duurzaam staal

De Express kasten zijn na de Basic werkplaatskasten het snelst leverbaar. Deze werkplaatskasten zijn gemaakt van een duurzame staalconstructie en hebben een enorm goede deurversterking. Elke legbord kan worden versteld per 1,5 cm. U kunt dus zelf de indeling van de kaste bepalen. De grootste materiaalkast uit ons assortiment is de XXL gereedschapskast met legborden. Deze kast heeft een hoogte van 195 cm een breedte van 120 cm en een diepte van 80 cm. Deze enorm grote materiaalkast heeft een deuropeningshoek van 110 graden en is voorzien van een deruversterking. Voor vragen, opmerkingen of advies, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen via dit formulier. Bekijk ook eens onze combi-deals en profiteer van de goedkope werkplaatskast prijzen.