Uitstraling van de lockers

Naast de functionaliteit van het lockersysteem is de uitstraling en functionaliteit van de lockers zelf ook erg belangrijk. Ons ruime assortiment en maatwerk mogelijkheden zorgen ervoor dat zowel het lockersysteem als de lockers zelf perfect passen bij uw situatie of omgeving.

Neem contact op
Volledig naar wens

Lockers met de perfecte uitstraling


Het is belangrijk dat niet alleen de werking van het systeem, maar ook het uiterlijk van de lockers perfect passen in de omgeving waar ze geplaatst moeten worden. Olssen levert een complete maatwerk oplossing waarbij ook de lockers volledig kunnen worden geleverd naar uw wens. Wij hebben een ruim assortiment aan lockers met veel kleurkeuze, materiaal keuze tussen metalen of houten lockers, verschillende afmetingen, opties en toebehoren. Elke locker uit ons assortiment kan worden voorzien van ons Ubilock elektronisch lockersysteem.

Mini lockers
Houten lockers
Kledinglockers
Geventileerde lockers
Doorzichtige lockers

Als u niet precies weet welke lockers bij uw situatie of omgeving passen dan staan onze specialisten u graag te woord. Geheel vrijblijvend kunnen wij u voorzien van advies, omtrent het lockersysteem of de uitstraling van de lockers zelf.

Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen op onze referentiepagina. Hier staan een aantal voorbeelden van verschillende lockers en lockersystemen die wij hebben geplaatst bij onze klanten.

Naar referenties
Volledig naar wens

Ons locker assortiment