ReferentiesBekijk onze projecten
Gratis leveringBij bestelling > € 1.250,-
0184 611 400
078 48 05 93

Tips voor uw aankoop


Door de ruime keuze in ons grote locker assortiment is het vaak lastig om de juiste keuze te maken. Olssen heeft er bewust voor gekozen om de keuze zo breed mogelijk te maken, zodat er voor iedereen een perfect passende locker te koop is. Speciaal voor onze klanten hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet voor de aankoop van de juiste locker.

Waarvoor gaat u de locker gebruiken?

De eerste vraag die u uzelf moet stellen is waarvoor u de locker gaat gebruiken en welke spullen erin opgeborgen moeten worden. Moeten er kleine spullen in worden opgeborgen (kleine lockers), grote spullen, kleding, vuile kleding etc. Wanneer u dit weet kunt u een keuze maken uit de verschillende categorieën.

Hoeveel personen hebben een locker nodig?

De tweede vraag die u uzelf moet stellen is hoeveel personen er gebruik moeten gaan maken van een locker. Wanneer er bijvoorbeeld meerdere personen gebruik moeten gaan maken van een locker is het makkelijk om lockers met te weinig vakken uit te sluiten van uw keuze. Op deze manier wordt de ruime keuze steeds kleiner gemaakt.

Hoeveel ruimte heb ik om lockers te plaatsen?

Onze lockers hebben verschillende afmetingen, zowel qua hoogte, breedte als diepte. Door goed na te gaan hoeveel ruimte u heeft kan er gekeken worden naar de afmetingen van de locker(s). Zit de exacte afmeting die u in gedachte had er niet tussen? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om lockers op maat te laten maken. Olssen is namelijk specialist op het gebied van maatwerk, waardoor wij werkelijk alles voor u kunnen maken.

Welke kleur moet ik kiezen?

Onze Express lockerkasten hebben maar 4 verschillende kleurstellingen omdat de levertijd van deze lockerkasten sneller is dan de andere lockers. Overige lockers uit bijvoorbeeld de Classic serie of de Cambio serie hebben zoveel kleur keuze dat er voor elke inrichting een ideale kleur is. Om de kleur keuze voor u iets makkelijker te maken staan hieronder een aantal kleuren die het afgelopen jaar het meeste gekozen zijn door onze afnemers:

- Wit school locker kopen
- Zwart
- Antraciet
- Zilvergrijs
- Gentiaanblauw
- Lapisblauw
- Robijnrood

Zowel de kleur van de ombouw als de kleur van de deuren kunt u naar wens samenstellen.

Welke type afsluiting moeten de lockers hebben?

Olssen heeft er voor gekozen om ook een ruime keuze te bieden in de type afsluitingen. Lockers kunnen standaard worden voorzien van cilindersloten of draaiknoppen met oog voor hangslot (zonder meerprijs). Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om te kiezen voor elektronische pincode sloten, Mechanische pincodesloten en muntsloten. Het ligt er maar net aan wie de lockers gaan gebruiken. Lockers die wij leveren aan zwembaden of sportscholen zijn 9/10 keer voorzien van elektronische pincodesloten welke geschikt zijn voor wisselende gebruikers. Lockers die worden geplaatst in scholen, kantoren, overheidsinstellingen, en industrie worden meestal voorzien van cilindersloten, mechanische pincode sloten en elektronische pincodesloten.

Heeft u na het lezen van onze tips nog steeds geen idee welke keuze u moet maken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, Wij staan u graag te woord.