Snowworld Rucphen
Snowworld Rucphen
Snowworld Rucphen
Snowworld Rucphen

Snowworld Rucphen

Bagagekluisjes voor de bezoekers


Olssen heeft met veel trots en plezier alle Snowworld locaties in Nederland mogen voorzien van nieuwe bagagekluisjes voor de bezoekers, waaronder dus ook de locatie in Rucphen. De geplaatste lockers zijn volledig gemaakt van volkern / hpl, hebben een antibacteriële toplaag en zijn zeer stevig. Bezoekers kunnen vooraf of on demand een kluisje huren en via een toegestuurde QR-code in gebruik nemen. De lockeropstellingen zijn voorzien van centrale terminalschermen, betaalterminals en QR-code readers. Via de centrale terminals kunnen de bezoekers aangeven of ze een kluisje willen huren, vervolgens kunnen ze cashless betalen voor de aangegeven huurperiode. Via de Locker Management software kunnen de beheerders precies inzien welke omzet de kluisjes hebben gegenereerd. Elke dag krijgen de beheerders een automatische rapportage. Op deze manier hebben de beheerders een goede kijk op de inkomsten welke worden gegenereerd uit het verhuren van de kluisjes.

Snowworld Rucphen
Snowworld Rucphen
Snowworld Rucphen
Snowworld Rucphen
Volledig inzicht en controle
Met de meegeleverde Locker Management Software (cloud-based) kan de beheerder inloggen bij elke Snowworld locatie en bekijken hoeveel omzet de lockers hebben gegenereerd. Ook kan de beheerder(s) het exacte gebruik van de lockers monitoren.
Interesse in een demonstratie? Vraag naar onze demonstratie mogelijkheden in onze showroom of bij u op locatie. Download brochure Of bel direct +31 (0)184 - 611 400 voor een afspraak
Meer weten over onze oplossingen voor Snowworld Rucphen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs Neem contact op