Plaatsing & Montage

Maakt u de keuze om gebruik te maken van onze montage service dan staan onze VCA gecertificeerde buitendienstmedewerkers graag voor u klaar. Bijna elke dag zijn onze monteurs bezig met het plaatsen en monteren van lockeropstellingen en kleedkamerinrichtingen, aan ervaring is dus geen gebrek.

Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak met ons in te plannen wanneer wij de door u bestelde ‘lockers’ komen plaatsen. Wij brengen en plaatsen de lockers in de door u gekozen opstelling, ruimen de spullen netjes op en u heeft nergens omkijken naar.
 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt Olssen gebruik van verschillende verzendmethoden. Wij verzenden onze producten zowel via de pakketdienst als een extern transportbedrijf.

In de onderstaande tabel ziet u een overzicht van de verschillende verzendkosten die wij in rekening brengen bij verschillende producten: (Bedragen zijn exclusief BTW)

 

NL verzendkosten bij orderwaarde:

< € 250,-

€ 251,- t/m € 1.250,-

> € 1.250,-

Kleine producten (accessoires, hangsoten etc.)

€ 7,50

Gratis

Gratis

Medium producten (Krukjes, kapstokken etc.)

€ 19,-

€ 19,-

Gratis

Grote producten (Kasten, werkbanken)

€ 39,-

€ 39,-

Gratis


 

 

 

 

BE verzendkosten bij orderwaarde:

< € 250,-

€ 251,- t/m € 1.250,-

> € 1.250,-

Kleine producten (accessoires, hangsoten etc.)

€ 9,50

Gratis

Gratis                        

Medium producten (Krukjes, kapstokken etc.)

€ 19,-

€ 19,-

Gratis

Grote producten (lockerkast, werkbank)

€ 49,-

€ 49,-

Gratis


Producten met een speciaal bezorgtarief:

Olympia bureaustoelen: Gratis

Amadeo bureaustoelen: Gratis

Alfalux & Bétalux Kapstokken: Gratis

Bovengenoemde prijzen zijn gebasseerd op aflevering achter de eerste deur op de begange grond. Etage levering is ook mogelijk hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.
Onderstaande prijzen zijn ter indicatie, de exacte kosten zijn afhankelijk van de (hoeveelheid) producten:
Levering 1e etage: + €35,00
Levering 2e etage + €40,00
Levering 3e etage + €45,00


Pakket bezorging

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen probeert Olssen de CO2 uitstoot te verminderen. Hierdoor heef Olssen ervoor gekozen om 1 vaste dag per week aan te houden voor pakket bezorging. Hierdoor kunnen wij niet altijd bezorging op de volgende dag garanderen, maar dit hebben we er graag voor over om zo ons steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Onze bedrijfsvisie in het maatschappelijk verantwoord ondernemen komt terug in zowel onze duurzame producten alsmede in onze logistiek.

Bezorging condities

- Leveringswijze: huis begane grond door heel België/Nederland
- Met uitzondering van de (wadden)eilanden, op aanvraag mogelijk*
- De bovengenoemde bedragen zijn exclusief. BTW
- Locatie dient bereikbaar voor bus of vrachtwagen te zijn
- Aflevering vindt plaats op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Aflevering en levering op etage

Aflevering op locatie is op begane grond straatniveau achter de 1e deur. Aflevering op etage is mogelijk maar in overleg met Olssen en hiervoor geldt een meerprijs. Bij aflevering bent u als klant eindverantwoordelijk voor de toegang van etage dan wel huis/gebouw. Hierboven staan de prijzen vermeld (ter indicatie) voor een etage levering.

Montage

In principe zijn vrijwel al onze goederen gebruiksklaar bij aflevering, montage is op uitzonderingen na niet nodig. Desgewenst kunnen wij dit op aanvraag realiseren 

Afhalen

Op afspraak kunt u op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur afhalen, afwijkende tijden in overleg.

Verzendwijze

Wij verzenden de producten doorgaans via het verhuisbedrijf Vlot & Zn. Transport.  In andere gevallen, bijvoorbeeld bij gewenste montage op locatie kan het voorkomen dat de bestelling via een eigen koerier verzonden wordt. Bij kleine bestellingen (zoals kapstokken, sleutels e.d.) worden producten via TNT bezorgd.

Niet Thuis?

Voordat wij uw bestelling versturen, nemen wij contact met u op voor een afspraak van aflevering. Als het toch voorkomt dat u op het moment van bezorging niet thuis blijkt te zijn, zijn wij genoodzaakt een nieuwe afspraak met u te maken. De bezorgkosten worden hier op doorberekend. 

Levertermijn

De levertermijn van Olssen kan verschillen per product. Deze termijn wordt bij vrijwel al onze producten vermeld. Wanneer de vermelde levertermijn overschreden dreigt te worden, kunt u telefonisch, of per mail, contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk voor u uitzoeken wat de oorzaak van de eventuele vertraging is en zo mogelijk de bestelling op tijd te laten versturen.

 

Gebruik van deze site betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt olssen.nl cookies - privacy policy.