Slimme vergrendeling van Keynius®

Olssen is exclusief partner van Keynius®, het innovatieve en flexibele locking management systeem waarmee lockers handig en eenvoudig in te zetten zijn voor een breed scala aan lockeroplossingen. Maak kennis met de state-of-the-art software en uiterst innovatieve sloten en hardware.

Flexibel, intuïtief en schaalbaar

Bekijk zelf in een paar minuten hoe slim en handig de Keynius-oplossing werkt voor gebruikers en beheerders

Meer informatie

Voor elke industrie en toepassing

Keynius smart locking wordt in meer dan 50 landen gebruikt, in vele branches en voor verschillende toepassingen. In kantoren maken werknemers gebruik van hun eigen locker, heeft de IT afdeling een aantal lockers voor uitgifte van laptops, worden pakketjes voor werknemers afgegeven en opgehaald bij de receptie lockerwand en kunnen bezoekers hun jas veilig opbergen in dezelfde receptie lockerwand. In de horeca en event sector kunnen bezoekers met een simpele QR scan een locker reserveren en betalen. Ook voor scholen en andere sectoren biedt Keynius de meest eenvoudige en meest werkbare opbergmogelijkheid.

Revolutionair simpel

Met het locking system van Keynius kan Olssen al haar smart locker walls plug & play leveren. Het enige dat nodig is, is een stroom- en internetaansluiting! Keynius ontwikkelde hiervoor een uiterst slim apparaat: de Keynius Smart Home, een IOT controller. Met de Smart Home Teacher legt u de basis voor de aansluiting van uw smart lockers. Elke Smart Home kan AANTAL sloten bedienen, en aan elke Teacher kunnen vervolgens tot 255 Smart Home Students worden gekoppeld.

Maak kennis met onze slimme sloten

Een ware revolutie in smart locks: Keynius heeft een uiterst innovatief slot ontwikkeld, indrukwekkend in al zijn eenvoud en mogelijkheden. Het slimme slot is er in twee basismodellen: bedraad en als batterijslot. En wist u dat elk slot kan worden gebruikt als zowel Push2Open en Pop2Open?


Het vernuft van de alle mogelijke uitbreidingen zit 'm in de neuspen: hiermee kunt u de locker bijvoorbeeld uitrusten met een stroom- of usb-aansluiting, verlichting in de locker of een status-LED op de deur. Handig en slim!


Het bedrade slot ('Rene') kan worden geleverd met een mooie cover ('Suit') die zelfs naar wens te personaliseren is.

Wilt u er een touch screen bij?

Bediening van de smart lockers is leuk en gemakkelijk via de smartphone app of online. Maar natuurlijk kunt u uw gebruikers extra gemak bieden door in de locker wall een touchscreen te plaatsen, eventueel uitgebreid met paslezer. Onze Smarty touchscreens zijn er in diverse afmetingen, maar allemaal even robuust en handig. 

Uw locker uitbreiden met extra functionaliteiten?

Betaalfunctionaliteit, paslezer, usb-aansluiting… de lijst met extra mogelijkheden voor uw locker is behoorlijk!

Onze meest populaire lockers

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.