Ontdek hoe u uw lockers slim maakt

Kunnen uw lockers nog wel eventjes mee, maar zijn ze niet smart? Geen nood: met een eenvoudige upgrade kunt u voortaan ook gebruik maken van slimme lockeroplossingen voor bijv. opbergen, verhuren, uitlenen, uitgifte en verkoop. Het enige dat u nodig heeft is ons slimme slot, in combinatie met onze slimme lockersoftware. 

De basis: het slimme slot

Met ons slimme slot legt u de basis voor alle smart functionaliteiten. Kies voor ons basis bedrade slot of ons basis batterijslot. Beide hebben hun eigen voordelen, maar belangrijker: beide maken alle slimme lockeroplossingen mogelijk.
En wist u dat u bij beide sloten zelf kunt kiezen of u ze Pop2open of Push2open wilt instellen?


Het monteren van de sloten is zo eenvoudig dat u dit zelf kunt doen - maar wij doen het natuurlijk ook graag voor u.

De mastermind: het Keynius lockersysteem

Keynius is het innovatieve en flexibele locker management systeem waarmee lockers handig en flexibel in te zetten zijn voor een breed scala aan lockeroplossingen.
Zowel het gebruik als het beheer van de lockers is eenvoudig en intuïtief, en kan zowel online, via de smartphone app of op het touchscreen in uw lockerwall.

Probeer het zelf

Overtuig uzelf: met onze demo-koffer komen wij u graag laten zien hoe eenvoudig en leuk de Keynius-oplossing werkt. We nemen onze lockers-op-miniformaat mee zodat u zelf naar hartenlust 'aan de knoppen kunt draaien'.

Onze meest populaire lockers

Keynius Smart Locking: slim, eenvoudig, flexibel

Bekijk zelf in een paar minuten hoe slim en handig de Keynius-oplossing werkt voor gebruikers en beheerders

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.