Gecontroleerd bedrijfsmiddelen uitlenen

XPO Logistics is een Amerikaans multinationaal transport- en contractlogistiek bedrijf dat supply chains beheert voor klanten over de hele wereld. Voor het distributiecentrum in Nederland waren zij al langere tijd opzoek naar een oplossing voor het beheren en uitlenen van bedrijfsmiddelen aan de medewerkers.

 

Dankzij de elektronische lockeroplossing van Olssen kunnen de medewerkers van XPO nu op een veilige manier een Zebra Voice Picking set lenen voor hun shift. Door de koppeling tussen het lockersysteem en het huidige toegangssysteem kunnen de medewerkers de lockers eenvoudig via hun toegangspas bedienen. Het systeem geeft vervolgens de meest opgeladen PDA/Zebra Voice Picking set uit, zodat de betreffende medewerker altijd beschikt over een opgeladen device.

 

Wanneer de medewerker het geleende device terugbrengt bij het lockersysteem kan er worden aangegeven of het device nog in goede staat verkeert, of dat er wellicht iets mee is. Het lockersysteem kan de locker waar het betreffende device in ligt dan eventueel blokkeren voor een volgende uitgifte, zodat het apparaat eerst kan worden nagekeken of gerepareerd.

Verminder het verlies van uitleenbare bedrijfsmiddelen met onze unieke productuitgifte oplossingen.

Key & Asset management oplossingen

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Trusted by the world famous brands