Luxe elektronische kantoorlockers

De beursgenoteerde internationale technische dienstverlener Worley (wereldwijd 50.000 werknemers) heeft gekozen voor het strakke design van de Olssen LUVIO Locker serie in combinatie met een elektronisch slot. Olssen verzorgde de complete installatie voor de nieuwbouw van Jacobs in de Haag van inmeting tot oplevering. Hierbij zijn de houten lockerkasten in nissen verwerkt waardoor ze een geheel met de muur vormen.

 

De gebruiker houdt zijn of haar Mifare RFID badge/pas tegen het LED lampje op de deur om de elektronische locker af te sluiten. Het lampje verandert naar rood om aan te geven dat de locker in gebruik is. Door de pas opnieuw tegen de dichte locker te houden opent de deur automatisch. De lockers zijn eenvoudig centraal te beheren middels de meegeleverde Locker Management Software.

Wilt u meer informatie over de werking van het lockersysteem middels Mifare RFID personeelspasjes? Bel ons gerust op en vraag naar een van onze locker specialisten.

Neem contact op

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


    Trusted by the world famous brands