Koninklijke Saan

Slimme kleedkamer- en sleutel lockers voor de medewerkers van Koninklijke Saan

Koninklijke Saan, logistiek dienstverlener met ruim 125 jaar ervaring, heeft haar kleedkamers ingericht met slimme kleedkamerlockers van Olssen. Het resultaat is niet alleen prachtig, maar ook nog eens bijzonder prettig in gebruik voor de ruim 150 medewerkers. Zij kunnen de lockers gebruiken d.m.v. hun personeelstag, touchscreen of via de smartphone app. Door eenvoudig flex-use in te stellen, zijn er altijd lockers voor iedereen beschikbaar.

Koninklijke Saan geeft haar medewerkers op locatie de mogelijkheid hun kleding en persoonlijke eigendommen gemakkelijk, snel en uiterst veilig op te bergen. Aanmelden en de locker gebruiken kan bijvoorbeeld via hun personeelspas (paslezer) maar ook via het touchscreen of - helemaal handig - de smartphone app. Om de locker daadwerkelijk te openen gebruiken ze ter identificatie hun tag, die ze binnen het pand op meerdere plekken gebruiken. Wel zo gemakkelijk, want daardoor hoeven gebruikers geen pincode te onthouden.

Voor de chauffeurs heeft Koninklijke Saan daarnaast ook het uitgeven van bedrijfsmiddelen - bijvoorbeeld autosleutels - geregeld via lockers. Aan het begin van hun dienst halen medewerkers heel eenvoudig de hen toegewezen autosleutels uit de locker, en leveren de sleutels aan het eind ook weer in via een locker. De lockernummers en genummerde parkeerplekken zijn gekoppeld aan elkaar. Zo weet het personeel welk voertuig bij welke autosleutel hoort.

Gebruikersvriendelijke en efficiënte beheersoftware voor de lockers

Om het beheer van de lockers zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn de lockers aangesloten op een centraal lockermanagementsysteem. Dit innovatieve systeem draait volledig in de cloud (Azure). Hierdoor heeft Koninklijke Saan geen omkijken meer naar onderhoud, updates of serverinstallaties.  Naast het beheer van de lockers is ook het lockerproductbeheer gemakkelijk te regelen en monitoren.

Efficiënter werken, kwaliteit verhogen en meer mogelijk maken: slimme lockers zijn de perfecte oplossing om in te zetten.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.