KLM

Slimme crew lockers bij KLM

Onze nationale trots heeft op meerdere locaties slimme lockers voor haar medewerkers laten plaatsen. Kantoorpersoneel, maar ook vliegend personeel en bezoekers kunnen persoonlijke spullen (tijdelijk) opslaan. De lockers.

Er zijn nu meer dan 2.200 Olssen lockers op acht locaties, bijna allemaal uitgerust met smart locking van Keynius. De lockers bevinden zich in het crew center en zijn voor het vliegend personeel van KLM. Naast de kledinglockers zijn er ook lockers met extra grote compartimenten te vinden zodat er gemakkelijk rolkoffers in passen.

Als je aan KLM denkt, dan denk je aan blauw
Niet alleen de KLM vliegtuigen hebben een opvallende blauwe kleur. Dat geldt natuurlijk ook voor de opvallende blauwe uniformen. Dit is met het interieur niet anders. De lockers passen goed bij de huisstijl en uitstraling van KLM. KLM maakt gebruik van een vaststaand kleurenpalet, deze kleuren worden consistent doorgevoerd in de kleuren van de lockers.

De bediening van de lockers gaat volledig via de Keynius WebApp in de look & feel van KLM. Geen gedoe meer met sleutels of toegangsbadges, maar het cabinepersoneel scant een QR-code om zichzelf te registreren. De Keynius App en Smart touchscreen bieden snel toegang tot (de eventueel vooraf gereserveerde) locker. De lockers kunnen op afstand worden beheerd door het lockermanagement systeem, via dit systeem kan de beheerder de statistieken en het gebruik van de lockers analyseren.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.