Elektronische schoolkluisjes

Olssen is zeer tevreden over het onlangs afgeronde project bij het Maerlant College in Brielle. Meer dan 750 elektronische kluisjes worden vandaag de dag in gebruik genomen door de leerlingen.

Het elektronische lockersysteem bestaat uit meerdere opstellingen met in totaal 780 lockers. De leerlingen kunnen middels mifare toegangspassen hun persoonlijke kluisje in gebruik nemen na te zijn aangemeld bij één van de centrale terminals. Zoals op bijna elke school hebben ook de leerlingen van het Maerlant College hun eigen vaste kluisje gedurende het schooljaar (Assigned use).

Als de leerlingen aankomen bij één van de centrale terminals kunnen zij de mifare toegangspas aanbieden en ervoor kiezen hun kluisje te openen. De mifare toegangspassen gebruiken de leerlingen ook voor andere faciliteiten binnen de school, het lockersysteem is dus gekoppeld aan de huidige toegangspassen. Dankzij een koppeling tussen het leerlingvolgsysteem Magister en het elektronische lockersysteem hebben de beheerders inzicht en overzicht over het lockergebruik.

Dankzij ons unieke locker management platform zijn schoolkluisjes eenvoudig te beheren en hebben beheerders altijd de volledige controle over de kluisjes.

Elektronische schoolkluisjes

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


    Trusted by the world famous brands