Elektronische HPL lockerkasten

Grozette B.V. actief in meer dan 30 verschillende landen en producent van verschillende kaasproducten voor de voedingsindustrie, retail en foodservice heeft voor hun productielocatie in Woerden gekozen voor het laten plaatsen van nieuwe lockers. De medewerkers van Grozette kunnen hun persoonlijke eigendommen veilig opbergen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Voedselproducenten stellen hoge eisen omtrent een goede hygiëne, mede daarom is er gekozen om de lockers uit te voeren in volledig HPL. Dit uiterst sterkte en hygiënische materiaal is eenvoudig te reinigen en kan worden voorzien van een antibacteriële toplaag.

 

De ruim 350 lockers zijn voorzien van het Keynius lockersysteem. Medewerkers kunnen zichzelf identificeren bij de 8 inch Smarty met hun bestaande Mifare personeelspas, om vervolgens een locker in gebruik te nemen. De beheerders kunnen via het Online platform alle functies en mogelijkheden bedienen van de lockers, realtime lockergebruik inzien en desgewenst nieuwe medewerkers toevoegen, verwijderen of lockers blokkeren. Naast deze functies zijn er nog vele andere mogelijkheden beschikbaar met de Keynius lockersoftware.

Keynius is unieke lockersoftware die een standaard lockeropstelling kan omtoveren tot een slim en innovatief elektronisch lockersysteem met tal van mogelijkheden en functies.

Ontdek Keynius

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Trusted by the world famous brands