Elektronische schoolkluisjes

De Ring van Putten, ook wel afgekort tot ‘De Ring’, is een openbare scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en tweetalig onderwijs. De Ring is een kleurrijke school en telt ca. 1300 leerlingen die zich hier kunnen ontwikkelen en voorbereiden voor hun toekomstige carrière.

 

De gekleurde lockers die Olssen verspreid over de school heeft geplaatst passen goed bij het interieur en de uitstraling van de school. De locker walls zijn allemaal voorzien van schuine daken/stofkappen en hoge plinten zodat er geen tassen en andere spullen op of onder de lockers geplaatst kunnen worden. Zo blijft een opgeruimde omgeving gewaarborgd.

 

De elektronische schoolkluisjes zijn voorzien van het Keynius lockersysteem. Leerlingen kunnen hun persoonlijke kluisje bedienen met de locker App, of via de centrale terminal schermen waar leerlingen hun schoolpas kunnen aanbieden/scannen en zodoende hun locker kunnen openen. De beheerder heeft altijd en overal de volledige controle over het gebruik, functies en instellingen van de lockers via het online lockerbeheer platform.

Keynius is unieke lockersoftware die een standaard lockeropstelling kan omtoveren tot een slim en innovatief elektronisch lockersysteem met tal van mogelijkheden en functies.

Ontdek Keynius

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Trusted by the world famous brands