mobile banner image

Onderscheidend
Olssen.

Bij onze oprichting in 2004 hadden we nooit kunnen vermoeden dat er zoveel handige, slimme, onderscheidende manieren zouden zijn om lockers te gebruiken. Natuurlijk blijven lockers ideaal om persoonlijke spullen veilig en gemakkelijk op te bergen. Maar inmiddels weten we ook dat je met de juiste locking solution veel werk uit handen kunt nemen, veel extra service kunt bieden aan bijv. klanten, medewerkers en bezoekers, veel processen kunt automatiseren en uiteindelijk ook veel geld kunt besparen.

Er staan ondertussen in de Benelux al tienduizenden Olssen-lockers en dat aantal groeit snel. Onze klanten gebruiken hun locker solutions bijvoorbeeld voor de verkoop van bloemen, als pakketlockers, voor het gecontroleerd uitlenen van sleutels, gereedschap en andere bedrijfsmiddelen, voor het innemen en verspreiden van IT-producten, voor het leveren van stomerijdiensten en nog veel, veel meer.

top image

Nieuwsgierig naar onze lockeroplossingen?

Vertel ons uw ideeën
olssen vacancies

Meet the team.

Onze mooie en ambitieuze plannen voor de toekomst… die kunnen we natuurlijk alleen behalen met het beste team van medewerkers. En dan ook het liefst met een zo leuk mogelijke reis ernaar toe!

Werken bij Olssen

Resellers

Buiten de Benelux zijn onze Resellers als onze (streng geselecteerde) partners het verlengstuk van onze visie en bedrijfsfilosofie. En net als wij hebben zij kwaliteit, veiligheid, professionaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan.

Lees meer…

Duurzaam en respectvol ondernemen

Goed zorgen voor de omgeving, het milieu, je mensen… Als familiebedrijf is het voor ons vanzelfsprekend om niet alleen bezig te zijn met ‘morgen’, maar ook met de volgende decennia. Daarom werken wij duurzaam en met respect voor alles wat leeft.

Lees meer…
sustainibility
call icon

Contact

Benieuwd hoe onze lockeroplossingen u verder kunnen helpen?

Wij kijken graag samen met u hoe onze locking solutions waarde aan uw organisatie kunnen toevoegen. U bent van harte welkom voor een gezellig en vrijblijvend bezoek aan onze showroom, of maak een afspraak voor een prettig telefoongesprek.

Trusted by the world famous brands