Houten lockers

Houten kledinglocker voor 1 persoon - decor (gemelamineerd spaanplaat) - H.190 x B.30 cm

Houten kledinglocker voor 1 persoon - decor (gemelamineerd spaanplaat) - H.190 x B.30 cm

281,32 340,40 incl.BTW
Halfhoge lockerkast voor 2 personen - decor (gemelamineerd spaanplaat) - H.190 x B.30 cm

Halfhoge lockerkast voor 2 personen - decor (gemelamineerd spaanplaat) - H.190 x B.30 cm

309,07 373,97 incl.BTW
Houten locker met 3 vakken - breed model - decor (gemelamineerd spaanplaat) - H.190 x B.40 cm

Houten locker met 3 vakken - breed model - decor (gemelamineerd spaanplaat) - H.190 x B.40 cm

355,46 430,11 incl.BTW
Houten locker met 4 vakken - decor (gemelamineerd spaanplaat) - H.190 x B.30 cm

Houten locker met 4 vakken - decor (gemelamineerd spaanplaat) - H.190 x B.30 cm

364,58 441,14 incl.BTW
Houten kledinglocker laag model  voor 1 persoon - decor (gemelamineerd spaanplaat) - H.120 x B.40 cm

Houten kledinglocker laag model voor 1 persoon - decor (gemelamineerd spaanplaat) - H.120 x B.40 cm

266,24 322,15 incl.BTW
per pagina

Houten lockers van Olssen

Om het overzichtelijk te maken hebben wij ons grote assortiment houten lockers opgesplitst in verschillende categorieën. De verschillen tussen de categorieën worden in de volgende alinea uitgelicht. De houten lockerkasten worden vooral projectmatig verkocht aan kantoren, overheidsinstanties en moderne kleedkamers. De vele mogelijkheden en kleurencombinaties zorgen voor een uniek assortiment houten lockers. De houten lockers bieden wij aan met verschillende houtsoorten, materialen, decoren (kleuren) en afmetingen. Olssen is dé leverancier van Nederland en België van houten lockers. Naast ons standaard assortiment kunnen wij ook mooi maatwerk projecten realiseren met onze eigen Luvio lockers die door ons zelf geproduceerd worden. Door de verschillende houtsoorten in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Zo leveren wij melamine, MDF en Trespa / HPL hout. Onze houten lockerkasten komen het beste tot hun recht in kantoren, kleedruimtes van bijvoorbeeld fitness centra en overige mooie kantoren waar luxe en een mooie uitstraling centraal staan.

De verschillen tussen de houten lockers

LUVIO
Luvio lockers (zie categorie) worden geproduceerd in onze eigen houtfabriek en bieden de meeste maatwerk mogelijkheden. Wanneer we een project ingaan waarbij we denken gebruik te moeten maken van maatwerk of speciale afmetingen / kleuren dan zullen we gebruik maken van de Luvio lockers. Luvio lockerkasten kunnen wij leveren in verschillende houtsoorten, zoals melamine, MDF en HPL. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteit, de keuze voor welke soort u kiest is aan u, waarbij onze specialisten alleen een adviserende rol spelen. De Luvio lockers kunnen worden voorzien van enorm veel kleuren (decoren) uit de Egger collectie. Als u interesse heeft in maatwerk oplossingen of standaard Luvio houten lockers, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of laat u adviseren door één van onze verkoopmedewerkers.

EVOLO
De Evolo lockers hebben in tegenstelling tot de Luvio lockers een duurzame stalen ombouw en houten deurtjes. De deuren zijn verkrijgbaar in MDF of HPL MDF (Medium Density Fibreboard) en bestaan uit houtvezels en lijm die samengeperst worden tot een stevige houtplaat. HPL (High Pressure Laminate) is vele malen sterker geperst waardoor HPL deuren veel sterker zijn dan MDF. HPL lockers zijn daarom ook duurder dan lockers met MDF deuren. Evolo lockers zijn mooi afgewerkt en hebben inliggende deuren welke verkrijgbaar zijn in een aantal verschillende kleuren. Evolo lockers hebben standaard afmetingen waarbij geen maatwerk mogelijkheden zijn.

CAMBIO
Cambio houten lockers zijn luxe lockers met opdekdeuren en zijn tot in de kleinste puntjes perfect afgewerkt. De Houten lockers uit de Cambio serie hebben een luxere uitstraling dan de Evolo lockers en zijn met nog meer nauwkeurigheid geproduceerd. Waarbij Luvio lockers geschikt zijn voor maatwerk kan dit niet bij de Cambio serie. Hier is net als bij Evolo een standaard assortiment beschikbaar. De deurtjes bij de Cambio serie zijn standaard voorzien van deuropeningsbegrenzers. HPL is de enige houtsoort welke beschikbaar is bij Cambio. In combinatie met de duurzame stalen ombouw en luxe onderstellen zijn dit houten lockerkasten die goed tot hun recht komen in mooie (kantoor)ruimtes en de luxere kleedruimtes.

​De laatste categorie is een verzameling van alle series. Echter zijn dit uitsluitend houten garderobekasten / kledinglockers. Deze modellen hebben lange deuren (geen vakken) waarbij ophangmogelijkheden zijn en legborden. Garderobekasten zijn ook ideaal voor kleedruimtes waarbij klanten of personeel te allen tijde kledingstukken (werkkleding) moeten ophangen.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.