Elektronische lockers

Slimme apotheeklocker voor automatische receptuitgifte - 16 vakken

Slimme apotheeklocker voor automatische receptuitgifte - 16 vakken

3.450,00 4.174,50 incl.BTW
per pagina

Elektronische lockers voor elk bedrijf

Elektronische lockers en complete lockersystemen zijn producten die voor elk bedrijf een toegevoegde waarde kunnen hebben. De mogelijkheden zijn enorm en voor elk probleem heeft Olssen wel een oplossing. Bij de elektronische lockers gaat het in eerste instantie om de functionaliteit van het lockersysteem. Wij leveren bijvoorbeeld lockersystemen aan bedrijven, waarbij medewerkers voortdurend in de weer zijn met gereedschappen en producten. Dit is het elektronische uitgiftesysteem. Dit lockersysteem zorgt ervoor dat er kan worden gekeken en toegewezen wie welke locker heeft geopend en wat er uit de locker is meegenomen. Dit elektronische lockersysteem is o.a. geplaatst bij XPO. Een ander voorbeeld van één van onze vele elektronische locker oplossingen zijn de elektronische kantoorlockers. Dit systeem wordt veelal aangeschaft en geplaatst in kantooromgevingen, waarbij medewerkers hun eigen kluisje hebben en deze kunnen openen middels een RFID-personeelspas. Op al onze lockersystemen zitten enorm veel functies en toepassingen, het is dus mogelijk om al uw wensen te bespreken zodat wij u kunnen voorzien van een scherpe aanbieding.

Maatwerk en standaard elektronische lockers

Onze lockersoftware kan worden toegepast op alle lockers uit ons assortiment. Bij het aanvragen van een lockersysteem gaat het dus in eerste instantie om de functionaliteit, alvorens er wordt gekeken naar de uitstraling van de lockers. Op de afbeeldingen hierboven is te zien dat er verschillende soorten lockers kunnen worden gebruikt bij verschillende soorten elektronische lockersystemen. Naast de keuze uit ons ruime assortiment is het ook mogelijk om maatwerk lockers te voorzien van een elektronisch lockersysteem. Onze maatwerk lockers komen uit onze Luvio serie, dit zijn houten lockers welke op maat kunnen worden gemaakt met daarbij de keuze uit talloze kleuren en mogelijkheden.

Voorbeelden van Olssen's elektronische lockersysteem

Bent u op zoek naar elektronische lockers met een bepaalde functie? Dan bent u bij Olssen op het juiste adres. Naast de vele mogelijkheden kunnen we door onze ervaring het beste advies geven voor uw vraagstuk. De afgelopen jaren hebben wij een groot scala aan hoogwaardige maatwerk lockers geleverd met elektronische systemen, o.a bij de KLM, Pfizer, Zalando, Jaarbeurs Utrecht, Gemeente Amsterdam, Ahoy en de NS.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.