opbergen-banner

Lockers voor vending en verhuur.

Gebruik onze solide lockeroplossingen voor het verkopen of verhuren van producten en (bedrijfs)artikelen. Geef uw medewerkers, klanten, bezoekers of passanten geweldige service zonder dat u daarvoor mensen in hoeft te zetten.

Lockeroplossingen voor verkoop en verhuur.

Uw (bedrijfs)artikelen zonder moeite en met zekerheid aanbieden: dat kan eenvoudig met onze prachtige lockersystemen voor vending en verhuur. U kunt uw medewerkers, klanten, bezoekers en passanten artikelen laten kopen of huren zonder inzet van personeel. Ook het terugbrengen van gehuurde producten is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. En u heeft altijd zicht op de status en voorraad van uw goederen of bedrijfsmiddelen!

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Functies en mogelijkheden

vector

Service zonder moeite

Door onze lockeroplossing te gebruiken voor het verkopen of verhuren van artikelen en producten kunt u volledig moeiteloos perfecte service leveren aan bijvoorbeeld medewerkers, bezoekers, klanten, en passanten. Het toewijzen van lockers aan gebruikers kan zowel vast (een gebruiker heeft een ‘eigen’, locker) als flexibel (een gebruiker krijgt per keer een locker toegewezen). U kunt dit natuurlijk ook combineren, of anoniem gebruik toestaan.

vector

Authenticatie

Met de Keynius lockersoftware kunt u kiezen voor authenticatie die bij uw situatie past. Bijv. via de terminal of op de locker met een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode, RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE), of via de innovatieve smartphone app.

vector

Centraal lockerbeheer

Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurt centraal via Keynius online. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

vector

Lockervoorraad beheren

Met de innovatieve Keynius lockersoftware heeft u altijd zicht op welke artikelen of producten er zijn verkocht of verhuurd, en wat dus nog precies de voorraad in de lockers is. U kunt van verhuurde producten bij het retourneren zelfs de status laten invoeren door de huurder, bijv. bij een geconstateerd defect. Zo bent u altijd helemaal in controle over het verhuurproces en uw artikelen.

vector

Rapportage

In de online beheersoftware kunnen uw beheerders gemakkelijk real-time en historische rapportages samenstellen en downloaden, bijv. over het gebruik van de lockers, voorraadstanden (lockerniveau) en verhuuradministratie.

vector

Cloud-oplossing

De Keynius lockersoftware is een cloud-oplossing zodat u nooit meer werk of kosten aan (aanschaf of onderhoud van) servers en software heeft, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van een uiterst veilige oplossing met volledige end-to-end encryptie. Dat scheelt veel zorgen en geld!

time

Gekoeld of verwarmd

Onze lockersystemen zijn niet alleen mooi en solide, maar ook nog eens ontzettend veelzijdig. U kunt zelfs kiezen voor koeling of verwarming, in de binnen- en buitenlockers! Dit geeft legio mogelijkheden voor bijvoorbeeld de verkoop van verse (food)producten en bloemen.

time

Uw systeem koppelen (API)

Met behulp van de vele beschikbare API’s koppelt u eenvoudig uw eigen (user) managementsysteem – Magister, Microsoft Active Directory, Exact, Afas, ServiceNow etc. – met de innovatieve Keynius cloudsoftware. Zo maakt u ook voor het lockerbeheer eenvoudig gebruik van uw eigen gegevens uit bijv. uw HR-, voorraad- of toegangscontrolesysteem.

time

Betaalmogelijkheden

U kunt ervoor kiezen om gebruikers te laten betalen voordat ze de locker met een artikel kunnen openen, of om een artikel op rekening te huren/kopen. Dat is bijvoorbeeld handig voor uw medewerkers als zij via hun account kunnen bestellen. Betalen kan dus rechtstreeks bij u, d.m.v. betaalterminals in de lockerwall, of via de Keynius smartphone app.

time

Veiligheid gegarandeerd

Olssen biedt uitmuntende veiligheid, zowel voor de artikelen in uw lockers als voor de gegevens. Niet alleen onze lockers zijn uiterst solide, de Keynius software is dat ook met bijv. end-to-end-encryptie.

time

Gebruiksvriendelijk

Het reserveren, ophalen, betalen en evt. retourneren van artikelen en producten is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk ingericht. Dat geldt trouwens net zo goed voor het online beheer van de lockers, artikelen en gebruikers.

VEILIG AANMELDEN

Authenticatie

Lockers kunnen op verschillende manieren worden bediend, met verschillende aanmeldmogelijkheden, via de terminal of via de Keynius app. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunt u de beste keuze – of combinatie – maken voor de manier waarop gebruikers zich identificeren en hun locker gebruiken.

touch

Lockers in alle soorten, maten en uitvoeringen

Direct lockers of sloten bestellen? Bekijk het grootste online lockerassortiment op de markt.

Referenties

Wij zijn trots op onze vele mooie projecten!

Bekijk onze referenties

Contact

Benieuwd wat de beste lockeroplossing voor u is?

Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

Trusted by the world famous brands