opbergen-banner

Elektronische uitgifte lockers.

Onze lockeroplossingen zijn ook zeer geschikt voor het uitgeven van producten en bedrijfsartikelen. Geef uw medewerkers, klanten, bezoekers of passanten geweldige service zonder dat u daarvoor mensen in hoeft te zetten.

Lockeroplossingen voor uitgifte.

Door het inzetten van lockers als uitgiftepunt is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om medewerkers hun bedrijfskleding te laten ophalen uit een locker (innemen via de lockers kan overigens natuurlijk ook). Of laat de servicedesk bijvoorbeeld de gerepareerde laptops teruggeven via een lockerwall. Ook service- en gezondheidsproducten – zoals mondkapjes – kunnen via lockers ter beschikking worden gesteld aan degenen die u daarvoor toestemming wilt geven.

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Functies en mogelijkheden

vector

Service zonder moeite

Door onze lockeroplossing te gebruiken voor de uitgifte van artikelen, zoals bedrijfsmiddelen, kunt u moeiteloos perfecte service leveren aan medewerkers, bezoekers, klanten, en passanten, zonder dat u hiervoor inzet van personeel nodig heeft.

vector

Authenticatie

Met de Keynius lockersoftware bepaalt u welke manier van authenticatie (toegang) het beste bij uw situatie past. Bijv. via de terminal (screen) in de lockerwall, op de locker met een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode, RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE), of via de Keynius smartphone app.

vector

Centraal lockerbeheer

Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurt centraal via Keynius online. Hier houdt u ook de status bij van de artikelen die beschikbaar zijn via de lockers (lockervoorraadbeheer). Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

vector

Lockervoorraad beheren

Met de innovatieve Keynius lockersoftware heeft u altijd zicht op welke artikelen of producten er zijn uitgegeven, en dus ook wat nog precies de voorraad in de lockers is.

vector

Rapportage

In de online beheersoftware kunnen uw beheerders gemakkelijk real-time en historische rapportages samenstellen en downloaden, bijv. over het gebruik van de lockers, voorraadstanden (lockerniveau) en verkoopadministratie.

vector

Cloud-oplossing

De Keynius lockersoftware is een cloud-oplossing (plug & play!) zodat u nooit meer werk of kosten aan (aanschaf of onderhoud van) servers en software heeft, terwijl u tegelijkertijd verzekerd bent van een uiterst veilige oplossing met volledige end-to-end encryptie. Dat scheelt veel zorgen en geld!

time

Volledige controle

U bepaalt wie er toegang heeft tot de lockers. Alleen medewerkers bijvoorbeeld, of juist iedereen die dat nodig heeft? Geregistreerd of anoniem? En natuurlijk weet u ook precies wat de status van uw lockervoorraad is.

time

Uw systeem koppelen (API)

Met behulp van de vele beschikbare API’s koppelt u eenvoudig uw eigen (user) managementsysteem – Magister, Microsoft Active Directory, Exact, Afas, ServiceNow etc. – met de locker management software. Zo maakt u ook voor het lockerbeheer eenvoudig gebruik van uw eigen gegevens uit bijv. uw HR-, voorraad- of toegangscontrolesysteem.

time

Betaalmogelijkheden

U kunt ervoor kiezen om artikelen zonder betaling beschikbaar te stellen, of u kunt gebruikers laten betalen. Dat kan ter plekke via pin, via de smartphone app, op rekening, of bijvoorbeeld via een medewerkersaccount.

time

Veiligheid gegarandeerd

Olssen biedt uitmuntende veiligheid, zowel voor de artikelen in uw lockers als voor de gegevens. Niet alleen onze lockers zijn uiterst solide, de Keynius software is dat ook met bijv. end-to-end-encryptie.

time

Gebruiksvriendelijk

Het uitnemen, indien nodig betalen en evt. ook weer retourneren van artikelen en producten is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk ingericht. Dat geldt trouwens net zo goed voor het online beheer van de lockers, artikelen en gebruikers.

VEILIG AANMELDEN

Authenticatie

Lockers kunnen op verschillende manieren worden bediend, met verschillende aanmeldmogelijkheden, via de terminal of via de Keynius app. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunt u de beste keuze – of combinatie – maken voor de manier waarop gebruikers zich identificeren en hun locker gebruiken.

touch

Lockers in alle soorten, maten en uitvoeringen

Direct lockers of sloten bestellen? Bekijk het grootste online lockerassortiment op de markt.

Referenties

Wij zijn trots op onze vele mooie projecten!

Bekijk onze referenties

Contact

Benieuwd wat de beste lockeroplossing voor u is?

Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

Trusted by the world famous brands