opbergen-banner

De perfecte oplossing voor lockers op uw evenement.

Onze lockers zijn een geweldige aanvulling op uw evenement. Uw bezoekers kunnen ter plekke een locker huren of van tevoren een locker reserveren en betalen. Het enige wat zij daarvoor nodig hebben is een e-mailadres. De locker openen en sluiten gebeurt vervolgens eenvoudig via uw eigen lockerwebsite.

Functies en mogelijkheden

vector

Tijdelijke lockers op uw evenement

Elk evenement verdient goede lockers zodat uw bezoekers hun spullen veilig kunnen opbergen terwijl ze genieten van wat u te bieden heeft. Gebruik uw eigen, vaste lockers of laat ons uw tijdelijke lockers regelen. Dan hoeven uw gasten alleen nog maar een locker te huren of reserveren.

vector

Bediening via internet

Bezoekers hoeven niets te installeren of downloaden: zij bedienen hun locker gewoon via uw eigen lockerwebsite! Uw gasten hebben alleen een e-mailadres en telefoon met internetverbinding nodig om hun kluisje te kunnen huren, openen, sluiten en afsluiten.

vector

Centraal lockerbeheer

Het beheer van doet u handig met Keynius online. Uw beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop. En in geval van nood kunnen zij individuele lockers – met toestemming van de gebruiker – ter plekke openen met de smartphone app.

vector

Veiligheid gegarandeerd

Olssen biedt uitmuntende veiligheid, zodat uw bezoekers hun persoonlijke eigendommen met een goed gevoel kunnen opbergen in uw lockersysteem. Natuurlijk zorgen wij dat alle data extreem veilig is met o.a. end-to-end-encryptie. En persoonlijke gegevens slaan we niet op.

time

Huren of reserveren

U bepaalt of bezoekers ter plekke een locker kunnen huren, alleen vooraf kunnen reserveren of dat beide opties mogelijk zijn. U kunt de lockers aan het eind van de dag automatisch laten vrijgeven voor de volgende gasten.

time

Betaling slim geregeld

Natuurlijk kunnen bezoekers ter plekke een locker huren en afrekenen. Maar ook vooraf, bijvoorbeeld bij aanschaf van de toegangskaarten, kunnen bezoekers een locker reserveren en betalen. Lekker simpel natuurlijk via iDeal of creditcard. We regelen het allemaal via uw dedicated lockerwebsite.

time

U bepaalt de spelregels

Wilt u de lockers automatisch na een x-periode vrijgeven? Natuurlijk. Mag een bezoeker na het afsluiten van een locker toch nog binnen korte tijd de locker openen? Geen probleem. Kiest u voor vaste begin- en eindtijden? Handig. U stelt het allemaal zelf in.

time

Rapportages

In de online beheersoftware kunnen uw beheerders eenvoudig real-time en historische rapportages bekijken en downloaden. Bijv. over het gebruik van de lockers, voorraadstanden (op lockerniveau) en verhuuradministratie.

Lockers in alle soorten, maten en uitvoeringen

Direct lockers of sloten bestellen? Bekijk het grootste online lockerassortiment op de markt.

Referenties

Wij zijn trots op onze vele mooie projecten!

Bekijk onze referenties
call-icon

Contact

Benieuwd wat de beste lockeroplossing voor u is?

Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

Certified by Olssen

In 2025 is Olssen marktleider in technologische innovatieve locking solutions. De veiligheid en betrouwbaarheid is daarbij zo groot, dat ‘certified by Olssen’ een garantie is die je het veilige gevoel geeft van bescherming van alles wat waardevol is. Bij dit alles blijven wij trouw aan onze eigenheid: altijd met gezond verstand en met beide benen op de grond.

MEER…

Trusted by the world famous brands