Staal

Staal wordt het meest gebruikt voor lockers in kleedkamers, garderobes, scholen, wharehouses en evenementen. Doordat het in verschillende diktes geleverd kan worden, is een stalen locker zo sterk of licht als gewenst. De dikte kan varieren van 0,8 mm tot 2,0 mm. Ook kunnen extra deurprofielen aangebracht worden om de lockers ‘hufterproof’ te maken. Met name in scholen en voor garderobes worden verstevigde deuren en dikker staal gebruikt. Een combinatie van stalen kasten met kunststof deuren komt ook voor.

Stalen lockers zijn leverbaar in vele kleurstellingen en kunnen makkelijk bestickerd of in een speciaal design bespoten worden.

Onze metalen lockers worden gemaakt van tenminste 90% gerecycled staal. Ook lockers van volledig gerecycled staal is mogelijk. Bij de productie wordt verder heel veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke producten en zo min mogelijk verspillen, bijvoorbeeld bij de poedercoating.

HPL/Volkern

Met onze volkern lockers en garderobekasten, bieden wij opbergmogelijkheden van de hoogste kwaliteit. Volkern / HPL (High Pressure Laminate) is materiaal dat verschillende voordelen met zich mee brengt.

Lockers en garderobekasten van dit materiaal volstaan daarom ook het beste in kleedruimtes van bijvoorbeeld fitness centra, sportclubs, ziekenhuizen en industriële bedrijven, maar komen ook goed tot hun recht in kantooromgevingen. Vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk, onverwoestbaar en hygiënisch zijn dé kernwoorden voor volkern lockers.

Hout

Olssen is dé leverancier van Nederland en België van houten lockers. Deze worden vooral projectmatig verkocht aan kantoren, overheidsinstanties en moderne kleedkamers. Wij bieden onze houten lockers aan met verschillende houtsoorten, decoren (kleuren) en afmetingen. Zo leveren wij lockers in melamine, MDF en Trespa / HPL hout.

Onze houten lockerkasten komen het beste tot hun recht in kantoren, kleedruimtes van bijvoorbeeld fitness centra en overige ruimtes waar luxe en een mooie uitstraling centraal staan. Houten lockers bieden we ook gemaakt van 100% circulair hout. Kijk bij onze circulaire lockers voor meer informatie.

Kunststof

Nieuw in ons locker assortiment zijn de Olssen kunststof lockers. Kunststof lockers hebben als grootste voordeel dat ze zowel binnen als buiten te plaatsen zijn. De kunststof lockers zijn eenvoudig uit te breiden dankzij een eenvoudig koppelsysteem, welke standaard in de lockers verwerkt zit.

Net als bij de metalen locker zijn ook deze modellen te voorzien van allerlei verschillende afsluitmogelijkheden. Elke locker is voorzien van handige extra’s aan de binnenzijde van deur, zoals een opbergvakje, haakje en handdoek rekje. Daarnaast zijn alle randen van de kunststof lockers afgerond, waardoor niemand zich kan bezeren wanneer iemand zich tegen de locker aanstoot.

Oude textiel

Ook van oude textiel, zoals jeans, kunnen we lockers maken. Kijk voor meer info op circulaire lockers.

Lockers kopen of leasen? We helpen u graag de juiste keus te maken.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.