keynius locker banner header image

Keynius® lockersoftware

Keynius® is een innovatief locker management systeem. De software draait in de cloud op ons (uiterst goed beveiligde) Microsoft Azure-platform. Door de compleet nieuwe manier van kijken is Keynius ongekend flexibel opgebouwd en geschikt voor alle lockeroplossingen. Maak kennis met onze onderscheidende locking solutions software Keynius® Online en Keynius® app.

Gemakkelijk en intuïtief

Om te kunnen werken met Keynius is geen dure server of ingewikkelde installatie nodig: omdat Keynius een cloud oplossing is, heeft u aan een standaard internetverbinding voldoende om uw lockeroplossing te beheren. Gebruikers reserveren en gebruiken hun lockers gemakkelijk via de app, online of via de terminal.

how keynius locker software works

De beste specificaties.

feature icon

Cloud-software

Keynius is een cloud platform. Met onze software als cloud-oplossing zijn het onderhoud en updaten van de server en software volledig uitbesteed en geborgd, en zijn de gegevens van u en uw gebruikers beveiligd volgens de hoogste standaarden.

feature icon

Keynius app

Met de Keynius smartphone app (Android en iOS) kunnen gebruikers hun lockers heel eenvoudig reserveren en bedienen, en indien nodig betalen. Ook bijv. het reserveren en/of ophalen van bedrijfsmiddelen (apparatuur, kleding, sleutels) is met de app heel gemakkelijk.

feature icon

Online beheer

Beheerders hebben volledige controle over de instellingen en het gebruik van de lockers via het Keynius online platform. Hier regelen zijn ook gemakkelijk zaken als verhuuradministratie, asset management en voorraadbeheer van de lockerproducten.

feature icon

Elke authenticatie

Aanmelden en gebruiken van uw lockers kan op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld met RFID (tag), pincode, FaceID, vingerafdruk of QR-code. U kiest of gebruikers daarvoor de terminal in de lockerwall kunnen gebruiken, de app, online gebruik of een combinatie.

feature icon

Elk soort gebruik

Met Keynius kunt u uw lockers eenvoudig configureren voor elk soort gebruik: met vast toegewezen of juist flexibele lockers, bekende of anonieme gebruikers, met betaalmogelijkheden voor bijv. verkoop of verhuur van producten, en met bijv. voorraadbeheer van de producten.

feature icon

API-koppelingen

Met behulp van een API dataconnection met uw eigen (user) management software, kunt u het beheer van gebruikers integreren en eenvoudig afhandelen. Er zijn standaard API’s beschikbaar voor veelgebruikte applicaties, en er kunnen API’s op maat worden gemaakt.

feature icon

Rapportages

Via het online platform heeft u snel en gemakkelijk inzicht in het gebruik van uw lockers en kunt u zelf rapportages bekijken en downloaden. U kunt de rapportages samenstellen voor historische gegevens of voor de actuele real-time situatie.

feature icon

Lockersoftware voor toepassing in elke situatie en lockersysteem

feature icon

Door de flexibele opbouw kan Keynius gebruikt worden voor elke soort lockeroplossing. Of u uw lockerwall nu alleen gebruikt voor het opbergen van persoonlijke eigendommen, of bijv. voor het uitlenen en beheren van dure apparatuur, met Keynius is het eenvoudig mogelijk.

Controle en flexibiliteit met elk soort gebruik en authenticatie

feature icon

Met Keynius richt u uw lockeroplossing in zoals voor uw situatie het beste is: met (een combinatie van) vast, flexibel of anoniem lockergebruik en met elke soort of combinatie van authenticatie, zoals RFID, pincode, vingerafdruk, FaceID of via de app.

feature icon
feature icon

Eenvoudig online beheer met volledig inzicht in gebruik

feature icon

Alle functies van de lockers zijn in het Keynius online platform configureerbaar. Er kunnen rapporten worden opgevraagd en real-time gegevens zijn zichtbaar in het dashboard. Ook de administratie voor bijvoorbeeld lockerhuur en borg is eenvoudig bij te houden.

Uitermate goede beveiliging en altijd up-to-date supercharge teamwork

feature icon

U gebruikt onze locker management software in de cloud, via ons uiterst goed beveiligde (Azure) platform. Dit betekent naast excellente veiligheid ook het gemak en de kostenbesparing van elke vorm van systeembeheer of onderhoud.

feature icon

Met onze handige app heb je elke locker zó in de vingers! Download ‘m in de stores.

  • keynius app apple store
  • keynius app play store

Keynius aan het werk zien?

Eenvoudig, intuïtief, gemakkelijk, handig… Met zoveel mooie woorden wilt u nu toch eerst wel eens voor uzelf zien of dit allemaal klopt, nietwaar? Prachtig, u bent van harte uitgenodigd voor een live of online demo!

Keynius bekijken
Keynius bekijken
call icon

Contact

Benieuwd naar hoe onze lockeroplossingen u verder helpen?

Wij kijken graag samen met u hoe onze locking solutions waarde aan uw organisatie kunnen toevoegen. U bent van harte welkom voor een gezellig en vrijblijvend bezoek aan onze showroom, of maak een afspraak voor een prettig telefoongesprek.

Trusted by the world famous brands