Disclaimer.

Welkom op de website van Olssen BV.

Wij hebben de inhoud van deze website met veel zorg samengesteld en doen ons uiterste best deze zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat bepaalde informatie niet meer correct of verouderd is. Daarom kunt u aan de inhoud van onze website geen rechten ontlenen.

Komt u onverhoopt iets tegen dat incorrect is of niet aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet? Dan horen we dat graag van u! U kunt een mailtje sturen naar marketing@olssen.nl of even bellen naar +31 (0)184 – 611400.

Copyright

Deze website – en dus ook al het beeldmateriaal – is in eigen beheer gemaakt of verkregen, en valt dus onder de auteursrechtelijke bescherming. Heeft u iets moois of interessants gezien dat u wilt delen of wilt u beeldmateriaal voor eigen doeleinden gebruiken? Neem dan even contact met ons op (marketing@olssen.nl of +31 (0)184 – 611400) dan komen we daar vast uit.

Meer te weten komen..

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bestellen & betalen

Bij ons kunt u een bestelling plaatsen op de manier die u het best uitkomt.

Bezoek onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom, waar wij graag een greep uit onze mooie en solide elektronische lockeropstellingen- en oplossingen aan u laten zien.

Cookiestatement

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die een website op je computer, smartphone of tablet plaatst tijdens bij het bezoeken van de website.

Disclaimer

Wij hebben de inhoud van deze website met veel zorg samengesteld en doen ons uiterste best deze zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat bepaalde informatie niet meer correct of verouderd is.

Garantie & retour

Uiteraard geldt voor elk artikel dat u bij ons koopt dat het bij aflevering in goede staat verkeert en (bij normaal gebruik) naar behoren functioneert. Dit is de wettelijke garantie die u op aankopen heeft.

Kleurenwaaiers

Download hier onze kleurenwaaiers.

Levering & plaatsing

Aangegeven bezorgkosten gelden voor levering achter de eerste deur op de begane grond.Wij plaatsen producten niet standaard op een verdieping of aangewezen plek.

Leveringscondities

Wij garanderen graag een uitstekende bezorging. Lees daarom eerst even onze bezorg- en leveringscondities.

Schoonmaak & onderhoud

Download hier onze schoonmaak- en onderhoudsvoorschriften

Verzendkosten webshop

Lees hier meer over de verschillende verzendkosten die wij hanteren voor adressen in Nederland en België.

Trusted by the world famous brands