Bestellen & betalen.

Online via de webshop

U kunt eenvoudig via onze webshop een bestelling plaatsen en ervoor kiezen om achteraf op rekening te betalen (B2B). Als particulier kunt u ook eenvoudig een bestelling plaatsen en kiezen voor een van de onderstaande betaalmogelijkheden:

  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard (Extra kosten)
  • Sofortbanking
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Mr cash
Telefonisch een bestelling plaatsen

Bent u nog niet overtuigd van het veilig bestellen via onze website door het Thuiswinkel waarborg certificaat en de SSL certificering, of besteld u altijd liever via de telefoon? Geen probleem! Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord en helpen u graag bij het telefonisch bestellen van onze producten en diensten.

Stuur uw inkoop order of bestelbon per mail

Wenst u per mail de inkooporder of betelbon op te sturen? Geen probleem! Het email adres waar u dit naar toe kan sturen is verkoop@olssen.nl, vervolgens regelen wij de rest.

Meer te weten komen..

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bestellen & betalen

Bij ons kunt u een bestelling plaatsen op de manier die u het best uitkomt.

Bezoek onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom, waar wij graag een greep uit onze mooie en solide elektronische lockeropstellingen- en oplossingen aan u laten zien.

Cookiestatement

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die een website op je computer, smartphone of tablet plaatst tijdens bij het bezoeken van de website.

Disclaimer

Wij hebben de inhoud van deze website met veel zorg samengesteld en doen ons uiterste best deze zo actueel mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat bepaalde informatie niet meer correct of verouderd is.

Garantie & retour

Uiteraard geldt voor elk artikel dat u bij ons koopt dat het bij aflevering in goede staat verkeert en (bij normaal gebruik) naar behoren functioneert. Dit is de wettelijke garantie die u op aankopen heeft.

Kleurenwaaiers

Download hier onze kleurenwaaiers.

Levering & plaatsing

Aangegeven bezorgkosten gelden voor levering achter de eerste deur op de begane grond.Wij plaatsen producten niet standaard op een verdieping of aangewezen plek.

Leveringscondities

Wij garanderen graag een uitstekende bezorging. Lees daarom eerst even onze bezorg- en leveringscondities.

Schoonmaak & onderhoud

Download hier onze schoonmaak- en onderhoudsvoorschriften

Verzendkosten webshop

Lees hier meer over de verschillende verzendkosten die wij hanteren voor adressen in Nederland en België.

Trusted by the world famous brands