Locker als een service

Wilt u profiteren van alle mogelijkheden van smart lockers zonder direct te investeren? Kies dan voor onze Locker as a Service (LAAS). U heeft volledige vrijheid in het samenstellen van uw smart locker walls én financiële zekerheid.

  • Abonnement: aanschaf, subscriptions en onderhoud worden op basis van een maandelijks abonnement aan u doorbelast.

  • Pay-per-locker: aanschaf, subscriptions en onderhoud zijn volledig voor rekening van Olssen. Het gebruik van lockers wordt op basis van daadwerkelijke inzet maandelijks aan u doorbelast.


Wilt u uw gebruikers laten betalen voor hun locker? Ook dat kunnen wij volledig voor u uit handen nemen. We gaan graag in gesprek om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw organisatie en of LAAS bij u past!

Lease uw smart lockers

Komt een investering in lockers u niet uit, maar wilt u wel genieten van de legio voordelen die smart lockers kunnen bieden? Wij helpen u graag met een aantrekkelijk lease-aanbod, waarbij financiering in allerlei vormen mogelijk is, van financial lease of huurkoop tot operational lease (huur).

  • Financial lease: de lockers komen direct in uw eigendom, wij regelen de financiering

  • Huurkoop: u heeft volledig economisch recht over de lockers, en aan het eind van de contractperiode komen de lockers ook in uw eigendom.

  • Operational lease: wij plaatsen de lockers en behouden het eigendom hierover. Aan het eind van de contractperiode heeft u alsnog de mogelijkheid de lockers tegen restwaarde aan te schaffen.

Met onze financieringsmogelijkheden heeft u volledige vrijheid in de samenstelling van uw locker wall(s). U kiest zelf welke kosten u vervolgens meeneemt in de lease: aanschaf van de lockers, maandelijkse subscriptions en onderhoudscontract kunnen allemaal onderdeel zijn van het leasecontract.
 
(*) min. contractduur van 1 jaar

Lockers as a service of liever leasen? We helpen u graag de juiste keus te maken.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.