Plug & play smart lockers.

Complete plug & play smart lockerwalls die waarde toevoegen aan elk bedrijf.

Ontdek de voordelen van plug & play smart lockers

Met een Plug & play smart locker biedt u uw medewerkers, leerlingen, klanten en bezoekers de mogelijkheden om persoonlijke eigendommen veilig op te bergen, pakketten uit te geven of overige (bedrijfs)eigendommen gecontroleerd uit te geven. Onze standaard plug & play smart lockers zijn geschikt voor meerdere toepassingen en omgevingen. De lockers zijn standaard voorzien van de Keynius hardware en software waardoor alleen een internet- en stroomaansluiting benodigd zijn om direct gebruik te maken van de smart lockers.

Opzoek naar smart lockers?

Een passende slimme locker wall voor uw omgeving

Optimaal beheer via het online locker platform

Het beheren van een smart locker is zeer eenvoudig dankzij het unieke online locker platform. Hier kunnen beheerders eenvoudig alle instellingen, voor gebruik, gebruikers en eigenschappen naar wens aanpassen. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen via welke authenticatie opties een locker in gebruik kan worden genomen en welke gebruikers wel of geen toegang hebben tot een locker. Zo zijn er nog vele andere opties en mogelijkheden die beheerders ter beschikking hebben met betrekking tot de instellingen van de lockers.

Veilig & eenvoudig voor de gebruikers

Gebruikers die toegang hebben tot een locker kunnen deze eenvoudig in gebruik nemen door zichzelf te identificeren. Dit kan bijvoorbeeld via een QR-code, (bestaande)personeelspas, pincode of RFID kaart.

Contact

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Bent u geïnteresseerd in één van onze oplossingen of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden voor uw bedrijf? U kunt geheel vrijblijvend op bezoek komen in onze showroom.

Trusted by the world famous brands