Volkern/HPL lockers

Volkern lockers op maat

Met onze volkern lockers en garderobekasten, bieden wij opbergmogelijkheden van de hoogste kwaliteit. Volkern / HPL (High Pressure Laminate) is materiaal dat verschillende voordelen met zich mee brengt. Lockers en garderobekasten van dit materiaal volstaan daarom ook het beste in kleedruimtes van bijvoorbeeld fitness centra, sportclubs, ziekenhuizen en industriële bedrijven, maar komen ook goed tot hun recht in kantooromgevingen. Vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk, onverwoestbaar en hygiënisch zijn dé kernwoorden voor volkern lockers. Bekijk ons standaard assortiment hpl lockers en bestel online, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Projecten en maatwerk

Wij realiseren en verzorgen de totaalinrichting van kleedruimtes in de eerder genoemde sectoren. Voor projecten is ons volkern lockerassortiment volledig op maat te leveren. Maatwerk mogelijkheden zorgen ervoor dat de lockers volledig naar wens kunnen worden geproduceerd, Denk hierbij aan speciale kleuren, afmetingen, afwerkingen, functies en elektronische afsluitmogelijkheden.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Relevante pagina’s

  Volkern lockers

  Bekijk ons ruime assortiment volkern lockers direct in de webshop.

  naar de webshop
  Complete locker assortiment

  Ruime keuze aan allerlei verschillende lockers en lockerkasten. Bekijk hier het complete assortiment.

  naar de webshop
  Keynius

  Volkern lockers voorzien van een elektronisch lockersysteem?

  ontdek keynius

  Trusted by the world famous brands