Lockers met betaalfuncties

Verdien geld met uw lockers

Er zijn veel situaties te bedenken waar het normaal is als mensen dienen te betalen voor het gebruiken/huren van een locker. Veel voorkomende locaties waar wij lockers hebben geplaatst met betaalfuncties zijn pretparken, vliegvelden en evenementen. Het gaat hier dus voornamelijk om bagagekluisjes waarin de bezoekers of passagiers tijdelijk hun persoonlijke eigendommen willen opbergen, maar dit wel tegen betaling moeten doen. Via Keynius, de unieke lockersoftware platform kunnen beheerders alle actuele gegevens en inkomsten van de lockers bekijken.

Bij onze vending lockersystemen is het een ander verhaal. Hierbij betalen mensen voor het product welke zij uit de locker willen kopen/huren.

Unieke mogelijkheden voor beheerders

Via de Keynius Webapp zijn de lockerbeheerders volledig in controle en zijn er vele mogelijkheden en functies die het lockerbeheer met betaalfuncties optimaal maken:

  • Opbrengsten van de lockers bekijken
  • Bekijken welke producten (bij vending lockersystemen) het meeste opleveren
  • Prijzen van lockers en/of producten aanpassen
  • Vooraf betalen via een tijdelijke website voor het huren van een locker
Volledig in controle met Keynius

Met het unieke Keyius platform kunnen beheerders online via de webapp of mobiele app actuele statussen, gegevens en inkomsten bekijken van de lockers. Zeer eenvoudig en enorm uitgebreid, met Keynius heb je een next level lockeroplossing.

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Relevante pagina’s

Keynius

Ontdek alle unieke functies en mogelijkheden van Keynius. De meest innovatieve, geavanceerde en uiterst flexibele lockersoftware.

Ontdek Keynius
Vending en verhuur lockers

Een betaalfunctie bij een lockerwall is ten alle tijden nodig bij een vending/verhuur lockersysteem. Bekijk onze vending en verhuur oplossingen.

Bekijk de mogelijkheden
Webshop

In onze webshop kunt u ook direct lockers bestellen zonder elektronisch systeem. Olssen bied één van de grootste lockerassortimenten op de markt.

Naar de webshop

Trusted by the world famous brands