Lockers met ventilatie

Voorkom stinkende kledinglockers

Er zijn veel situaties waarin werknemers hun natte/stinkende bedrijfskleding ophangen in kledinglockers, terwijl deze niet zijn voorzien van een goede ventilatie/afzuiging. Olssen heeft hiervoor dé oplossing, wij leveren namelijk kledinglockers welke kunnen worden voorzien van een mechanisch ventilatieconcept. Hierdoor worden vieze geuren verwijderd en zal natte kleding nog beter worden gedroogd. Als dit wordt gecombineerd met ons Keynius elektronische lockersysteem, heeft uw kleedruimte een opbergoplossing welke klaar is voor de toekomst.

Het mechanisch ventilatieconcept

Het mechanisch ventilatieconcept betekent een effectieve geurverwijdering door een hoge luchtcirculatie met een nog betere droging – gerealiseerd door aansluiting op het plaatselijk ventilatiesysteem in het gebouw. Toepassingsmogelijkheden voor het Olssen-ventilatieconcept: Overal bruikbaar waar geuren moeten worden verwijderd en normale drogingsprocessen dienen plaats te vinden. De te drogen kleding is al naargelang het vochtgehalte na 6-14 uur gedroogd. De kamertemperatuur moet c.a. 20 graden bedragen bij een relatieve luchtvochtigheid van c.a. 50% (Normaal klimaat in Midden-Europa) Deze oplossing is toepasbaar voor veel type kledinglockers, garderobekasten en lockerkasten die geplaatst worden in kleedkamers en garderobes. Informeer bij onze specialisten of maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Relevante pagina’s

  Relevante oplossingen

  Unieke lockeroplossingen voor het opbergen van persoonlijke eigendommen zoals tassen, kleding en bagage.

  Opbergoplossingen
  Geventileerde lockers

  Bekijk in onze webshop onze standaard lockers welke zijn voorzien van een (mechanische)ventilatie.

  Naar de webshop
  Keynius

  Ontdek alle unieke mogelijkheden en functies van Keynius. De meest innovatieve, geavanceerde en uiterst flexibele lockersoftware.

  Ontdek Keynius

  Trusted by the world famous brands