• Collectie
  • Fiets-/acculockers met stroomvoorziening

Fiets-/acculockers met stroompunt

Accu's van elektrische fietsen opbergen én opladen

De laatste jaren is de verkoop van e-bikes explosief gestegen. Ongeveer 57% van de fietsen die op dit moment worden verkocht zijn elektrisch. Door te toenemende drukte in vooral steden zijn mensen op zoek gegaan naar alternatieven, de auto blijft staan en we stappen steeds vaker op de fiets. Ook bedrijven stimuleren hun personeelsleden steeds meer ervoor te kiezen om met de fiets naar het werk te komen. Als dit laatste het geval is moet je als bedrijf er ook voor zorgen dat de medewerkers een veilige locatie hebben om de dure accu’s van de E-bike’s veilig op te bergen.

Fietsaccu's opbergen en tegelijkertijd opladen

Olssen biedt verschillende oplossingen voor het veilig opbergen en opladen van fietsaccu’s. In ons assortiment bieden wij standaard lockers welke direct te koop zijn via onze webshop en elektronische lockersystemen welke projectmatig via een offertetraject te verkrijgen zijn. Onze elektronische lockersystemen kunnen worden uitgerust met een betaalsysteem, waardoor de lockers ook in publieke ruimtes beschikbaar gesteld kunnen worden voor mensen die tegen betaling gebruik willen maken van een locker met oplaadpunt.

Fietslockers-met-stroomvoorziening-voor-accus

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Relevante pagina’s

Lockers met oplaadpunten

In ons standaard locker assortiment bieden wij verschillende soorten lockers welke standaard voorzien zijn van oplaadpunten.

Naar de webshop
Opbergoplossingen

Bekijk al onze elektronische opbergoplossingen, functies en mogelijkheden van onze unieke lockersoftware Keynius.

Opbergoplossingen
Webshop

In de webshop kunt u lockers in alle soorten en maten vinden. Bekijk het grootste online lockerassortiment.

Naar de webshop

Trusted by the world famous brands