Elektronische schoolkluisjes

Lockersysteem voor het onderwijs

Om het gebruiksgemak zo optimaal mogelijk te maken bevat ons lockersysteem tal van functies en mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Zo kan de beheerder via een PC, tablet of smartphone de lockers beheren, verschillende instellingen wijzigen en heeft de beheerder een actueel overzicht van het lockergebruik. Huidige leerling bestanden kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in de locker management software zodat er op eenvoudige wijze leerlingen kunnen worden toegevoegd of verwijderd.

Veiligheid staat voorop

Elektronische schoolkluisjes dienen gebruiksvriendelijk, maar bovenal veilig te zijn, daarom zijn onze producten volledig AVG-proof en worden ze regelmatig getest door cyber security centers. Daarnaast is ons lockersysteem ook beschermd tegen stroomuitval en hebben de lockers een goede inbraakbeveiliging dankzij de hoge kwaliteit die wij bieden. De combinatie van deze veiligheidsmaatregelen zorgt ervoor dat persoonsgegevens en bezittingen altijd uitstekend beveiligd zijn.

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Relevante pagina’s

Opbergoplossingen

Elektronische schoolkluisjes zijn veilig, gebruiksvriendelijk en bieden tal van mogelijkheden en functies voor zowel de gebruikers als de beheerders.

Opbergoplossingen
Keynius

Ontdek alle unieke mogelijkheden en functies van Keynius. De meest innovatieve, geavanceerde en uiterst flexibele lockersoftware.

Ontdek Keynius
Webshop

In de webshop kunt u ook direct schoolkluisjes bestellen i.c.m. standaard lockersloten. Bekijk het grootste online lockerassortiment.

Naar de webshop

Trusted by the world famous brands