Elektronische schoolkluisjes

Lockersysteem voor het onderwijs

Om het gebruiksgemak zo optimaal mogelijk te maken bevat ons lockersysteem tal van functies en mogelijkheden om dit te bewerkstelligen. Zo kan de beheerder via een PC, tablet of smartphone de lockers beheren, verschillende instellingen wijzigen en heeft de beheerder een actueel overzicht van het lockergebruik. Huidige leerling bestanden kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in de locker management software zodat er op eenvoudige wijze leerlingen kunnen worden toegevoegd of verwijderd.

Veiligheid staat voorop

Elektronische schoolkluisjes dienen gebruiksvriendelijk, maar bovenal veilig te zijn, daarom zijn onze producten volledig AVG-proof en worden ze regelmatig getest door cyber security centers. Daarnaast is ons lockersysteem ook beschermd tegen stroomuitval en hebben de lockers een goede inbraakbeveiliging dankzij de hoge kwaliteit die wij bieden. De combinatie van deze veiligheidsmaatregelen zorgt ervoor dat persoonsgegevens en bezittingen altijd uitstekend beveiligd zijn.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Relevante pagina’s

  Opbergoplossingen

  Elektronische schoolkluisjes zijn veilig, gebruiksvriendelijk en bieden tal van mogelijkheden en functies voor zowel de gebruikers als de beheerders.

  Opbergoplossingen
  Keynius

  Ontdek alle unieke mogelijkheden en functies van Keynius. De meest innovatieve, geavanceerde en uiterst flexibele lockersoftware.

  Ontdek Keynius
  Webshop

  In de webshop kunt u ook direct schoolkluisjes bestellen i.c.m. standaard lockersloten. Bekijk het grootste online lockerassortiment.

  Naar de webshop

  Trusted by the world famous brands