Elektronische lockers

Elektronische lockers zijn dé oplossing

Elektronische lockersystemen hebben verschillende uiteenlopende functies en mogelijkheden. Met de innovatieve Keynius software maakt Olssen het mogelijk om elk bedenkbare lockerscenario toe te passen in welke omgeving dan ook. Of dat nu gaat om een lockersysteem voor het opbergen van persoonlijke eigendommen, gecontroleerd productuitgifte systeem, drop off & pick up systeem, key & assetmanagement of een lockersysteem voor het verkopen en verhuren van producten. Het geavanceerde Keynius cloudplatform maakt dit allemaal mogelijk.

Dé software achter de elektronische lockersystemen

Keynius is de innovatieve software voor het gebruik en beheer van de lockers (locker management). Het is een flexibel en innovatief cloud based platform: de software ‘draait’ in de cloud op Microsoft Azure. Een lockerwall is aangesloten op één industriële pc die zorgt voor de integratie met de Azure core. Voor het beheer van de lockers en de gebruikers is er alleen een pc met internetverbinding benodigd. Installatie van een lockerwall met Keynius locker management is volledig plug and play.

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Relevante pagina’s

Elektronische lockersystemen

Elektronische lockersystemen met verschillende functies voor elke situatie. Alles is mogelijk met de unieke Keynius lockersoftware.

Lockeroplossingen
Branches

Voor elke branche in elke omgeving bieden wij een passend elektronisch lockersysteem. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Branches
Wat is Keynius

De Keynius lockersoftware maakt van al onze lockersystemen de perfecte oplossing voor uw situatie, omgeving en toepassing.

Keynius

Trusted by the world famous brands