Elektronische lockers

Elektronische lockers zijn dé oplossing

Elektronische lockersystemen hebben verschillende uiteenlopende functies en mogelijkheden. Met de innovatieve Keynius software maakt Olssen het mogelijk om elk bedenkbare lockerscenario toe te passen in welke omgeving dan ook. Of dat nu gaat om een lockersysteem voor het opbergen van persoonlijke eigendommen, gecontroleerd productuitgifte systeem, drop off & pick up systeem, key & assetmanagement of een lockersysteem voor het verkopen en verhuren van producten. Het geavanceerde Keynius cloudplatform maakt dit allemaal mogelijk.

Dé software achter de elektronische lockersystemen

Keynius is de innovatieve software voor het gebruik en beheer van de lockers (locker management). Het is een flexibel en innovatief cloud based platform: de software ‘draait’ in de cloud op Microsoft Azure. Een lockerwall is aangesloten op één industriële pc die zorgt voor de integratie met de Azure core. Voor het beheer van de lockers en de gebruikers is er alleen een pc met internetverbinding benodigd. Installatie van een lockerwall met Keynius locker management is volledig plug and play.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.


  Relevante pagina’s

  Elektronische lockersystemen

  Elektronische lockersystemen met verschillende functies voor elke situatie. Alles is mogelijk met de unieke Keynius lockersoftware.

  Lockeroplossingen
  Branches

  Voor elke branche in elke omgeving bieden wij een passend elektronisch lockersysteem. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

  Branches
  Wat is Keynius

  De Keynius lockersoftware maakt van al onze lockersystemen de perfecte oplossing voor uw situatie, omgeving en toepassing.

  Keynius

  Trusted by the world famous brands