Elektronische laptop lockers

Laptops gecontroleerd uitlenen

Met het plaatsen van elektronische laptop lockers kunnen bedrijven of scholen op een gecontroleerde manier laptops uitlenen aan personeelsleden of leerlingen. Wanneer de laptops eigendom zijn van het bedrijf zelf is het belangrijk dat er op een gecontroleerde manier wordt omgegaan met het uitlenen van deze laptops. Met een elektronische laptop uitgifte systeem kan er exact worden bijgehouden welke persoon een laptop in gebruik heeft.

Maak kennis met keynius

Keynius® is een innovatief locker management systeem. De software draait in de cloud op een (uiterst goed beveiligde) Microsoft Azure-platform. Door de compleet nieuwe manier van kijken is Keynius ongekend flexibel opgebouwd en geschikt voor alle lockeroplossingen, waaronder dus ook laptop uitleen systemen. Maak kennis met de onderscheidende locking solutions software Keynius®.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.

  Relevante pagina’s

  Uitgifte lockersysteem

  Elektronische laptop lockers zijn ideaal voor het gecontroleerd uitlenen van laptops aan uw medewerkers of leerlingen.

  Uitgifte systemen
  Keynius

  Ontdek alle unieke mogelijkheden en functies van Keynius. De meest innovatieve, geavanceerde en uiterst flexibele lockersoftware.

  ontdek keynius
  Webshop

  In de webshop kunt u ook direct laptopkluisjes bestellen i.c.m. standaard lockersloten. Bekijk het grootste online lockerassortiment.

  naar de webshop

  Trusted by the world famous brands