Elektronische bagagekluisjes

Lockersysteem voor het veilig opbergen van bagage.

Met bagagekluisjes kunnen toeristen, passagiers en reizigers voor een bepaalde tijd hun bagage veilig opbergen. Ideaal wanneer zij lang moeten wachten of tijdelijk op pad willen zonder zware bagage mee te hoeven sjouwen.

Uw uitdaging

In publieke omgevingen komt het regelmatig voor dat bezoekers, recreanten en bijvoorbeeld toeristen een locatie nodig hebben waar zij tijdelijk hun persoonlijke spullen/ bagage kunnen opbergen. Denk hierbij aan locaties als vliegvelden, attractieparken, hotels en bijvoorbeeld evenementenhallen. Het is voor uzelf, de omgeving en de bezoekers erg prettig wanneer er een mogelijkheid bestaat dat bagage op een veilige en eenvoudige manier kan worden opgeborgen. Dit verhoogd de service, voorkomt rondslingerende tassen en geeft de gebruikers een prettige opbergoplossing. Daarnaast kunnen elektronische bagagelockers ook worden voorzien van een betaalterminal, zo kunnen de lockers dus ook nog eens geld opleveren.

Onze oplossing

Elektronische bagagekluisjes kunnen zowel op het moment zelf gehuurd worden als vooraf via een (online) reservering. Keynius kan een koppeling maken met uw website waardoor geïnteresseerden vooraf een bagagelocker kunnen huren zodat zij er zeker van zijn dat ze tijdens het bezoek hun bagage kunnen opbergen. Er kan vooraf worden betaald (voor de huur) of bij de lockeropstelling zelf via een ingebouwde betaalterminal. Gebruikers kunnen zelf bepalen voor welke tijdsperiode zij een bagagekluisje in gebruik willen nemen. Met een dergelijk lockersysteem verhoogt u de service aanzienlijk.

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Relevante pagina’s

Relevante oplossingen

Unieke lockeroplossingen voor het opbergen van tassen en bagage.

Opbergoplossingen
Relevante branches

Ook in publieke omgevingen moeten bezoekers, recreanten en passagiers de mogelijkheid hebben om hun bagage op een veilige locatie op te bergen.

Bekijk de branche
Lockers in de webshop

Liever direct lockers bestellen zonder elektronische lockersysteem? Bekijk ons lockerassortiment in de webshop.

Naar de webshop

Trusted by the world famous brands