Cleanroom inrichting

Waar een goede hygiëne erg belangrijk is

Olssen is naast de specialisatie in elektronische lockersystemen ook gespecialiseerd in het inrichten van cleanrooms met volkern lockers, garderobekasten en overig volkern meubilair. Bij cleanrooms staat hygiëne hoog in het vaandel, daardoor is het belangrijk dat voor het inrichten hiervan materialen worden gebruikt die goed schoon te maken zijn en onderhoudsvriendelijk zijn. De volkern producten van Olssen zijn hiervoor dé oplossing. Onze volkern producten kunnen worden voorzien van een antibacteriële coating en zijn op maat leverbaar. Ook kunnen onze volkern lockers en garderobekasten worden voorzien van een elektronisch lockersysteem.

Voor wie kunnen volkern producten een oplossing bieden?

Bedrijven waar hygiëne zeer belangrijk is en waar Olssen voornamelijk cleanrooms oplevert zijn voedselverwerkingsbedrijven, farmaceutische bedrijven en overige industriële bedrijven waar hygiëne hoog in het vaandel staat. De oplossingen die wij kunnen leveren lopen erg uiteen. Zo kunnen wij complete elektronische volkern lockersystemen leveren, waar de kracht van Olssen ligt. Maar aangezien wij ook gespecialiseerd zijn in het opleveren van maatwerk projecten kunnen wij naast volkern lockers ook een gehele cleanroom voorzien van het overige volkern meubilair.

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Relevante pagina’s

Volkern lockers

Wilt u ons standaard volkern lockerassortiment bekijken? Bekijk dan de product pagina in onze webshop.

Naar de webshop
Voorbeeld project

Olssen heeft een mooi cleanroom project afgerond bij NTS Norma. Producent van mechatronische systemen.

Bekijk het project
Keynius

Ontdek alle unieke mogelijkheden en functies van Keynius. De meest innovatieve, geavanceerde en uiterst flexibele lockersoftware.

Ontdek Keynius

Trusted by the world famous brands