• Home
 • Sport en vrije tijd

Lockers voor de sport- en Leisure branche.

Lockeroplossingen voor uw klanten en bezoekers.

Bezoekers en klanten persoonlijke eigendommen veilig laten opbergen

In de sport & leisure-branche is het van groot belang dat uw bezoekers en klanten een locatie hebben waar zij persoonlijke eigendommen veilig en makkelijk kunnen opbergen, zodat zij op een zorgeloze manier kunnen genieten van hun (sport)activiteit. Met een elektronisch lockersysteem voorziet u in deze behoeften en kunnen de gebruikers gratis of tegen betaling gebruik maken van een modern en uniek lockersysteem.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.

  Gebruiksgemak

  • Veel authenticatiemogelijkheden
  • Vaste of flexibele gebruikers
  • Vooraf reserveren is mogelijk

  Volledige controle

  • Betaalopties en inzicht in inkomsten
  • Keynius platform voor optimaal beheer
  • Verschillende beheerdersfuncties

  Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Hoge kwaliteit lockers

  Functies en mogelijkheden

  lockers voor Apotheken

  Vast of flexibel

  Het toewijzen van lockers aan gebruikers kan zowel vast (een gebruiker heeft een ‘eigen’, toegewezen locker) als flexibel (een gebruiker krijgt per keer een locker toegewezen). Deze opties kunnen ook naast elkaar bestaan.

  lockers voor Apotheken

  Authenticatie

  Met Keynius kan elke vorm van locker-authenticatie worden ingericht, bijvoorbeeld via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode (via de terminal), RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE) of de smartphone app.

  lockers voor Apotheken

  Keynius

  Keynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een uiterst veilig cloudplatform.

  lockers voor Apotheken

  Vooraf reserveren

  Het is mogelijk dat bezoekers en klanten vooraf een locker reserveren (afhankelijk van uw wensen). Dit kan via de Keynius Smartphone App.

  lockers voor Apotheken

  Smartphone app

  Gebruikers kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) alle voorkomende acties uitvoeren, zoals lockers reserveren, huren, openen, evt. betalen en afsluiten.

  lockers voor Apotheken

  Centraal lockerbeheer

  Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurd centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

  lockers voor Apotheken

  Betaalmogelijkheden

  Keynius kan worden geïntegreerd met een betalingsplatform. Hierdoor kunnen bezoekers en klanten vooraf online betalen of afrekenen via een betaalterminal (cashless) bij de lockers.

  lockers voor Apotheken

  Koppeling met elk systeem

  Keynius kan met ieder ander systeem worden gekoppeld. Hierdoor kunnen bestaande klant of personeelsgegevens gebruikt blijven worden.

  Maatwerk

  De lockers kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld, zowel in softwareconfiguratie als qua uiterlijk en inrichting.

  Locker management software

  Wat is Keynius?

  Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers

  Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

  Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

  Meer over Keynius
  Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

  Referenties

  Wij zijn trots op onze mooie projecten!

  Bekijk onze producten.

  Bestel direct uw lockers in onze webshop.

  call

  Contact

  Benieuwd wat voor u de beste lockeroplossing voor u is?

  Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

  Trusted by the world famous brands