Click & collect lockers voor Retail winkels.

Voorzie uw winkel van een pakketlockersysteem om een extra service te bieden aan klanten en hierdoor de omzet te verhogen.

Bestellingen afleveren en ophalen via een lockersysteem.

Met een elektronisch click & collect lockersysteem kunnen uw klanten bestellingen eenvoudig afhalen bij een lockerwall. Hierdoor hebben zij zelf de controle over hun bestelling, zonder gedoe, op het perfecte moment en uiterst veilig. Click & collect is in elke sector werkbaar, of dit nu een groothandel, lokale slagerij (zeker, gekoelde lockers!) of een tankstation is. Lever geweldige service naar uw klanten en bespaar op uw kosten.

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Ontdek de voordelen

  • Geen software-aanschaf
  • Lage beheerskosten
  • Remote control

Volledig in controle

  • Betaalopties en inzicht in inkomsten
  • Keynius platform voor optimaal beheer
  • Historische en real-time rapportages

Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Hoge kwaliteit lockers

Functies en mogelijkheden

lockers voor Apotheken

Extra service 24/7

Met een click & collect lockersysteem biedt u uw klanten de mogelijkheid om bestelde producten af te halen op een door de hen gewenst tijdstip.

lockers voor Apotheken

Contactloze overdracht

Met pakketlockers zorgt voor een veilige en contactloze overdracht van het af te halen artikel door de klant. Hierdoor heeft u geen toezichthouder of personeel nodig die de afhandeling controleert.

lockers voor Apotheken

Meerdere doeleinden tegelijkertijd

Elke lockerwall kan worden ingesteld voor verschillende doeleinden. Zo kan een deel worden gebruikt voor click & collect en een ander deel van de lockers voor het opbergen van persoonlijke eigendommen van bijv. winkelend publiek.

lockers voor Apotheken

Gekoeld of verwarmd

Lockers kunnen worden voorzien van een koeling of verwarming. Zo kunnen ook bijv. bederfelijke (voedsel)producten op de goede temperatuur worden opgeborgen voor afhalen.

lockers voor Apotheken

Centraal lockerbeheer

Het beheer van de lockers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurd centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

lockers voor Apotheken

Grotere klanttevredenheid

Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over het missen van een levering. Evenmin zijn zij extra kosten kwijt aan verzendkosten. En inleveren van een pakket kan ook weer hier!

lockers voor Apotheken

Authenticatie

Klanten kunnen zich met bijv. pincode, QR-code of via de smartphone app identificeren bij de lockerwall waarna de voor hun bestemde locker opent voor afhalen.

lockers voor Apotheken

Voor binnen en buiten

De stevige, solide en mooie lockers kunnen zelfs in een buitenvariant worden geleverd. Dat is pas helemaal 24/7 service!

lockers voor Apotheken

Verlaag uw kosten

Met de flexibiliteit van pakketlockers levert u niet alleen extra service, maar bespaart u ook op personeelskosten of bezorgkosten.

lockers voor Apotheken

Keynius

Keynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een zogeheten SAAS-installatie (Software as a Service).

Maatwerk

De lockers kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld, zowel in softwareconfiguratie als qua uiterlijk en inrichting.

Software

Wat is Keynius?

Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers

Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

Meer over Keynius
Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

Referenties

Wij zijn trots op onze mooie projecten!

Bekijk onze producten.

Bestel direct uw lockers in onze webshop.

call

Contact

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Bent u geïnteresseerd in één van onze oplossingen of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden voor uw bedrijf? U kunt geheel vrijblijvend op bezoek komen in onze showroom.

Trusted by the world famous brands