Elektronische schoolkluisjes voor alle leeftijden.

Veilige schoolkluisjes voor jong en oud, volledig elektronisch en uitermate eenvoudig te beheren dankzij de Keynius lockersoftware.

De voordelen van elektronische schoolkluisjes.

Leerlingen en studenten dienen te beschikken over veilige en gebruiksvriendelijke schoolkluisjes. Via authenticatie naar keuze, bijv. met de Keynius smartphone app of je eigen schoolpasje kunnen de lockers heel gemakkelijk worden bediend. Geen verlies meer van losse kluissleutels of vergeten codes, maar een uniek elektronisch lockersysteem. Beheerders en conciërges hebben de volledige controle over alle functionaliteiten en het beheer van de lockers met behulp van de innovatieve lockersoftware Keynius.

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Gebruiksvriendelijk

  • Veel authenticatiemogelijkheden
  • Gebruik van de Keynius app
  • Vaste en flexibele gebruikers

Centraal lockerbeheer

  • Innovatieve cloudsoftware
  • Beheer via Keynius online
  • Historische en live rapportages

Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Robuuste hufterproof kluisjes

Functies en mogelijkheden

lockers voor Apotheken

Vast of flexibel gebruik

De lockers kunnen worden ingesteld voor vaste gebruikers. Elke locker kan dus worden toegewezen aan één leerling die het hele jaar zijn of haar persoonlijke schoolkluisje heeft. Maar ook flexibel gebruik kan (tegelijkertijd), wat handig is voor bijv. bezoekers

lockers voor Apotheken

Smartphone app

Leerlingen kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) hun lockers heel gemakkelijk gebruiken.

lockers voor Apotheken

Keynius

Keynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een uiterst veilig cloudplatform.

lockers voor Apotheken

Authenticatie

Met Keynius kan elke vorm van locker-authenticatie worden ingericht, bijvoorbeeld via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode (via de terminal), RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE) of de smartphone app.

lockers voor Apotheken

Centraal lockerbeheer

Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurd centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

lockers voor Apotheken

API-koppeling

Natuurlijk kunt u uw leerling-volgsystemen ook heel handig koppelen aan de locker management software. Er zijn veel standaard koppelingen, bijv. voor Magister, Somtoday en It’slearning. Dit bespaart veel tijd en kosten.

Maatwerk

De lockers kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld, zowel in softwareconfiguratie als qua uiterlijk en inrichting.

Locker management software

Wat is Keynius?

Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers

Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

Meer over Keynius
Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

Referenties

Wij zijn trots op onze mooie projecten!

Bekijk onze producten.

Bestel direct uw lockers in onze webshop.

call

Contact

Benieuwd wat voor u de beste lockeroplossing voor u is?

Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

Trusted by the world famous brands