Wat is er qua lockeroplossingen allemaal mogelijk?

Het lockersysteem van Olssen biedt ontzettend veel mogelijkheden. Het lockersysteem kan dienen als opbergoplossing voor persoonlijke eigendommen, key & asset management systeem, drop off & pick up systeem, verhuur & vending systeem, productuitgifte/ uitleensysteem en meer. Deze mogelijkheden kunnen worden toegepast in elke branche. Elk systeem heeft zijn eigen voordelen, of dat nu gaat om het vergroten van de service naar uw bezoekers, klanten of personeel of het verlagen van operationele bedrijfskosten.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.

  Contact

  Benieuwd wat voor u de beste lockeroplossing voor u is?

  Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

  Certified by Olssen

  In 2025 is Olssen marktleider in technologische innovatieve locking solutions. De veiligheid en betrouwbaarheid is daarbij zo groot, dat ‘certified by Olssen’ een garantie is die je het veilige gevoel geeft van bescherming van alles wat waardevol is. Bij dit alles blijven wij trouw aan onze eigenheid: altijd met gezond verstand en met beide benen op de grond.

  MEER…

  Trusted by the world famous brands