Lockersystemen voor industriële bedrijven.

Ontdek alle lockeroplossingen voor de industrie, zoals het opbergen van persoonlijke eigendommen of uitgifte van bedrijfseigendommen aan personeelsleden.

Slimme lockers voor opbergen en uitgifte

Bij industriële bedrijven zijn er veel toepassingen te bedenken waarbij lockersystemen werkzaamheden kunnen optimaliseren en bedrijfskosten kunnen verlagen. Zo bieden wij slimme opbergoplossingen waarbij werknemers hun privé- en werkkleding kunnen opbergen en lockersystemen voor het gecontroleerd uitlenen van (bedrijfs)materialen aan de werknemers. Dit laatste zorgt voor verlaging van bedrijfskosten doordat er altijd inzicht is in wie een bepaald soort gereedschap of goed heeft geleend van het bedrijf. Onze slimme elektronische lockersystemen bieden tal van functies en mogelijkheden met een optimaal gebruiksgemak voor zowel de beheerder(s) als de gebruiker(s).

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Slimme IT

  • Geen IT’er nodig
  • Geen eigen server nodig
  • Lage beheerskosten

Volledige controle

  • Betaalopties en inzicht in inkomsten
  • Optimaal beheer met Keynius
  • Unieke beheerdersfuncties

Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Hoge kwaliteit lockers

Functies en mogelijkheden

lockers voor Apotheken

Authenticatie

Met Keynius kan elke vorm van locker-authenticatie worden ingericht, bijvoorbeeld via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode (via de terminal), RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE) of de smartphone app.

lockers voor Apotheken

Smartphone app

Gebruikers kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) alle voorkomende acties uitvoeren, zoals lockers reserveren, huren, openen, evt. betalen en afsluiten.

lockers voor Apotheken

Vooraf reserveren

Gebruikers kunnen vooraf een reservering maken voor een bepaald gereedschap of bedrijfsgoed welke zij willen lenen. Dit kan eenvoudig via de Keynius smartphone app.

lockers voor Apotheken

Stroomvoorziening

Lockers kunnen worden voorzien van stroomvoorzieningen. Hierdoor kunnen oplaadbare devices of apparatuur direct weer worden opgeladen zodat de volgende gebruiker geen leeg apparaat aantreft.

lockers voor Apotheken

Instellingen aanpassen

Via Keynius kunnen beheerders allerlei functies en instellingen aanpassen betreffende het lockergebruik, zoals tijdsinstellingen voor het lenen van apparatuur, of gebruikers blokkeren, toevoegen en verwijderen.

lockers voor Apotheken

Verschillende doeleinden

Elke lockerwall kan worden ingesteld voor verschillende doeleinden. Zo kan bijv. een deel worden gebruikt voor het uitgeven/uitlenen van (bedrijfs)apparatuur en een ander deel van de lockers voor het opbergen van persoonlijke eigendommen.

lockers voor Apotheken

Centraal lockerbeheer

Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurd centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

lockers voor Apotheken

Keynius

Keynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een uiterst veilig cloudplatform.

lockers voor Apotheken

Altijd inzichtelijk

De beheerder kan via het Keynius platform altijd bekijken welke gebruiker een bepaald bedrijfsgoed heeft geleend, wanneer dit is geweest en of diegene het ook heeft teruggebracht.

lockers voor Apotheken

Koppel uw systeem

Keynius kan een koppeling maken met een Active Directory of uw toegangscontrole systeem. Zo kunnen uw medewerkers eventuele huidige personeelspassen of tags blijven gebruiken om de lockers te bedienen.

lockers voor Apotheken

Gebruikersrapportages

De beheerder heeft altijd en overal toegang tot real-time én historische (gebruikers)rapportages via Keynius online. Hierdoor heeft u altijd inzicht in wie, wat, waar en wanneer, betreffende het gebruik- en lenen van bedrijfsgoederen.

Maatwerk

De lockers kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld, zowel in softwareconfiguratie als qua uiterlijk en inrichting.

Locker management software

Wat is Keynius?

Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers

Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

Meer over Keynius
Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

Referenties

Wij zijn trots op onze mooie projecten!

Bekijk onze producten.

Bestel direct uw lockers in onze webshop.

call

Contact

Benieuwd wat voor u de beste lockeroplossing voor u is?

Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

Trusted by the world famous brands