• Home
 • Gezondheidszorg

Lockersystemen voor de gezondheidszorg.

Elektronische lockeroplossingen voor verschillende situaties in de gezondheidszorg.

Een betrouwbaar en hygiënisch lockersysteem

Met een lockersysteem voorziet u uw personeel van een gebruiksvriendelijke en veilige locatie om persoonlijke eigendommen en/of privé- en werkkleding op te bergen, zodat zij geen omkijken meer hebben naar hun spullen en zich volledig kunnen concentreren op wat écht belangrijk is: hun werk als zorgprofessional.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Laat een bericht voor ons achter en laat weten of u meer informatie of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van een bepaald product of dienst.

  Veilig & hygiënisch

  • AVG-proof & encrypted
  • Antibacterieel i.c.m. volkern lockers
  • Lockers met greeploze deuren

  Unieke functies

  • Lockerschoonmaak inplannen
  • Alle soorten authenticatie
  • Historische en real-time rapportage

  Gebruiksgemak

  • Gebruik de Keynius app
  • Vaste en flexibele gebruikers
  • Hoge kwaliteit lockers

  Functies en mogelijkheden

  lockers voor Apotheken

  Vast of flexibel

  Het toewijzen van lockers aan gebruikers kan zowel vast (een gebruiker heeft een ‘eigen’, toegewezen locker) als flexibel (een gebruiker krijgt per keer een locker toegewezen). Deze opties kunnen ook naast elkaar bestaan.

  lockers voor Apotheken

  Authenticatie

  Met Keynius kan elke vorm van locker-authenticatie worden ingericht, bijvoorbeeld via een pasje of tag, cijferslot, vingerafdruk, pincode (via de terminal), RFID, QR- of barcode, bluetooth (BLE) of de smartphone app.

  lockers voor Apotheken

  Keynius

  Keynius is de innovatieve software voor het centrale lockerbeheer en gebruik van de lockers (locker management). U gebruikt Keynius via een uiterst veilig cloudplatform.

  lockers voor Apotheken

  Smartphone app

  Gebruikers kunnen met de Keynius smartphone app (Android en IOS) alle voorkomende acties uitvoeren, zoals lockers, openen en afsluiten.

  lockers voor Apotheken

  Centraal lockerbeheer

  Het beheer van lockers en gebruikers (authenticatie, autorisatie, communicatie) gebeurd centraal via de online software Keynius. Beheerders loggen eenvoudig in via de browser op hun pc of laptop.

  lockers voor Apotheken

  Integratie/koppeling

  Keynius kan een koppeling maken met een Active Directory of uw huidige toegangscontrolesysteem, bijv. om de huidige personeelspassen te kunnen blijven gebruiken voor authenticatie.

  Maatwerk

  De lockers kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld, zowel in softwareconfiguratie als qua uiterlijk en inrichting.

  Locker management software

  Wat is Keynius?

  Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers

  Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

  Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

  Meer over Keynius
  Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

  Referenties

  Wij zijn trots op onze mooie projecten!

  Bekijk onze producten.

  Bestel direct uw lockers in onze webshop.

  call

  Contact

  Benieuwd wat voor u de beste lockeroplossing voor u is?

  Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

  Trusted by the world famous brands