Apotheeklockers voor 24/7 receptuitgifte.

Op een gecontroleerde manier recepten 24/7 uitgeven aan uw klanten. Volledig geautomatiseerd en 100% veilig.

Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

Snelheid en efficiëntie worden in het dagelijks leven steeds meer de norm waardoor 24/7 bereikbaarheid ook bijna niet meer is weg te denken in onze maatschappij. Hierdoor wensen klanten steeds vaker hun recept of medicijn op te halen wanneer het hun uitkomt, of dit nu s ’nachts, overdag, in het weekend of s ’avonds laat is. Met ons unieke apotheek lockersysteem is 24/7 receptuitgifte mogelijk, waardoor klanten hun recept kunnen ophalen wanneer zij willen en u meer tijd heeft voor persoonlijk contact aan de balie. Extra service, minder kosten.

Neem contact op

Wij staan klaar om u te helpen. Maak uw keuze uit de onderstaande opties en vul vervolgens de benodigde gegevens in.

vector

Service

  • 24/7 beschikbaar voor afhalen
  • Geen wachttijden bij de balie
  • Het systeem voorkomt fouten

Controle

  • Innovatieve cloudsoftware
  • Gebruik van de Keynius App
  • Automatische status updates

Veiligheid

  • AVG-proof systeem
  • Encrypted software
  • Hoge kwaliteit lockers

Functies en mogelijkheden

lockers voor Apotheken

24/7 ophaalservice

Met een apotheek lockersysteem kunnen uw klanten recepten ophalen op een door hun gewenst moment.

lockers voor Apotheken

Koppeling met elk systeem

Keynius kan met ieder ander apothekersinformatiesysteem (AIS) worden gekoppeld, zoals Pharmacom, Receptlocatie, Loxis en alle overige maatwerk koppelingen. Onontbeerlijk om klantgegevens en patiëntendossiers te kunnen gebruiken.

lockers voor Apotheken

Betaal mogelijkheden

Keynius kan worden geïntegreerd met een betalingsplatform. Hierdoor kunnen klanten vooraf online betalen of het recept afrekenen via een betaalterminal bij de lockers.

lockers voor Apotheken

Verhoog de service

Met een volledig geautomatiseerd apotheek lockersysteem, waarbij klanten 24/7 hun recept kunnen ophalen verhoogt u de service aanzienlijk ten opzichte van uw concurrenten.

lockers voor Apotheken

Automatische meldingen

Het systeem stuurt automatisch een melding naar de klant wanneer het recept klaar ligt. Dit gebeurd via de mail en/of per SMS. Ook de apotheker krijgt een melding wanneer het recept daadwerkelijk is afgehaald.

lockers voor Apotheken

Receptlocatie

Het meest voorkomende track & trace systeem Receptlocatie kan eenvoudig worden geïntegreerd en gekoppeld aan het Keynius platform.

lockers voor Apotheken

Inzicht in actuele status

Beheerders hebben via de locker management software Keynius altijd een actueel (en historisch) overzicht in de status van op te halen recepten.

lockers voor Apotheken

Voorkomt fouten

Onze software is tot in de kleinste details uitgewerkt en beveiligd. Het gehele proces, van het scannen van een recept tot het afhalen door de klant is zo ingericht dat er geen verkeerde recepten kunnen worden uitgegeven.

lockers voor Apotheken

Kortere wachttijden

Klanten kunnen zonder hulp van een medewerker hun recept uit de locker halen, hierdoor zullen wachttijden aan de balie worden voorkomen.

Alle maatwerkmogelijkheden

Eigenlijk is alles mogelijk! Wij kunnen voor elke afmeting, elke toepassing en elke smaak de beste maatwerkoplossing bieden naast onze standaardmodellen apotheeklockers.

Locker management software

Wat is Keynius?

Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers Geautomatiseerde apotheeklockers

Keynius is de innovatieve, plug & play software voor het beheer en gebruik van de lockers (locker management software). Keynius is een cloudapplicatie, wat betekent dat u naast de optimale veiligheid van onze omgeving ook geen omkijken meer heeft naar installatie, beheer en updates.

Voor het beheer van lockers en gebruikers is er dus niet meer nodig dan een pc met een (data) internetverbinding. Ook de administratie voor de huur en borg houdt u eenvoudig en intuïtief bij via Keynius.

Meer over Keynius
Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte Geautomatiseerde apotheeklockers voor receptuitgifte

Referenties

Wij zijn trots op onze mooie projecten!

Bekijk onze producten.

Bestel direct uw lockers in onze webshop.

call

Contact

Benieuwd wat voor u de beste lockeroplossing voor u is?

Bent u geïnteresseerd in een van de lockeroplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij ontvangen u graag in onze showroom voor een vrijblijvende (en gezellige) kennismaking.

Trusted by the world famous brands