Kapstok met lockers

+ 1
EVOLO Garderobe met 6 lockers (Volkern / HPL)
€ 1.167,65
€ 965,00 excl. btw
Levertijd: 4-5 weken
+ 1
EVOLO Garderobe met 8 lockers (Volkern / HPL)
€ 1.379,40
€ 1.140,00 excl. btw
Levertijd: 4-5 weken
+ 1
EVOLO Garderobe met 10 lockers (Volkern / HPL)
€ 1.542,75
€ 1.275,00 excl. btw
Levertijd: 4-5 weken
EXPRESS Garderobe met Kapstok en 5 kluisjes (1x5)
€ 659,45
€ 545,00 excl. btw
Levertijd: 1-2 weken
EXPRESS Garderobe met Kapstok en 10 lockers (2x5)
€ 1.167,65
€ 965,00 excl. btw
Levertijd: 1-2 weken

Open garderobe met lockers

Onze categorie Open garderobes met lockers bevat een selectie lockerkasten met garderobesysteem die uitstekend geschikt zijn voor zowel particulier als zakelijk en grootzakelijk gebruik. Deze serie staat bekend om zijn extreem goede prijs/kwaliteitsverhouding, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen BASIC, CLASSIC en RESISTO lockers. 

Onze garderobesystemen met lockers zijn een perfecte oplossing voor de meest voorkomende opbergsituaties, waarbij een groot aantal keuzemogelijkheden gewenst is. De meeste van deze oplossingen zijn schakelbaar zodat het aantal lockers vrijwel onbeperkt uitbreidbaar is. Of het nu gaat om gebruik bij scholen, openbare gelegenheden, sportverenigingen, zwembaden, kantoren of thuisgebruik : met de garderobe lockers serie bent u altijd voordelig uit en profiteert u van de standaard A-kwaliteit van Ollsen®. 

Olssen® levert zowel aan particulieren als bedrijven, veelal uit eigen voorraad en direct op locatie afgeleverd en/of geïntstalleerd! U betaalt eenvoudig achteraf per factuur, of natuurlijk per iDeal, PayPal, Creditcard of Bancontact/Mr Cash. Olssen® is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg.
 

Olssen® lockerspecialist

Olssen is sinds 2004 actief in de lockerbranche en weet u dus als geen ander te adviseren op het gebied van de juiste keuze lockers. Ook voor het uitvoeren van uw maatwerk projecten staan wij graag voor u klaar. Wist u dat wij een eigen montage- en vervoersteam hebben klaarstaan om u van dienst te zijn? Neem gerust eens contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken, of bestel direct voordelig online bij Olssen®!