REVV Unieke Gymvloer Locker K.02

Artikelnummer: 9985098265

REVV Unieke Gymvloer Locker K.02
REVV Unieke Gymvloer Locker K.02 REVV Unieke Gymvloer Locker K.02
€ 543,90
€ 449,50 excl. btw
Type afsluiting: *
Levertijd: 25-30 werkdagen
Bezorging: € 45,00
De bezorging van uw bestelling zal worden verzorgd door een professioneel transportbedrijf. Er wordt altijd vooraf contact met u opgenomen omtrent de exacte afleverdatum. X
Waarom Olssen Bestel nu, betaal achteraf Direct advies via 0184 611 400 Bestel via de webshop, telefoon of e-mail Gratis 3D ontwerp met een scherpe offerte Meer dan 21.325 tevreden klanten sinds 2004 Plaatsing op locatie door VCA gecertificeerd personeel

Algemene specificaties
EAN Code
7091131804806
Merk
REVV
Levering
Gebruiksklaar
Levertijd
6 weken
Totale hoogte
190 cm
Totale breedte
40 cm
Totale diepte
40 cm
Materiaal ombouw
Melamine
Materiaal deuren
Gymvloer (hout)
Aantal vakken
2
Dikte deuren (mm)
25
Afsluiting
Cilindersloten (basis)
Kleur ombouw
Zwart of wit
Omschrijving

REVV Unieke Gymvloer Locker K.02Het verhaal achter de unieke gymvloer locker:
Historische houten gymvloeren een nieuw leven geven in plaats van op de afvalberg te gooien is een hele uitdaging. Door een passie voor het hergebruiken van materialen heeft circulair designbureau Revv in samenwerking met Olssen deze unieke gymvloer lockers ontworpen. Houten gymvloeren die meer dan 40 jaar oud zijn worden op deze manier hergebruikt en omgetoverd tot unieke design lockers welke volstaan in bijvoorbeeld kantooromgevingen.

De massief houten vloeren worden zoals gezegd vaak na 40 jaar vervangen voor een PVC vloer, waarna de oude in de meeste gevallen eindigt als sloophout. Dit is uitermate zonde om dit prachtige iroko en meranti hout niet meer te gebruiken, laat staan alle emotionele waarde die achter een gymvloer kan schuilen. De eerste koprol, de eerste bekerfinale, wie heeft er nou niet een keer gesport op deze prachtige karakteristieke gekleurde vloeren. 

Bent u dus op zoek naar lockers voor bijvoorbeeld uw kantoorpersoneel en hecht u veel waarde aan het hergebruik / recyclen van producten en wilt u een unieke beleving / product aanschaffen. Dan zijn de gymvloer lockers dé oplossing.

Kenmerken van de Gymvloer locker:

o Zeer hoge kwaliteit
o Deuren zijn onverwoestbaar
o De hoogte van de plint is 10 cm
o Deuren gemaakt van oude gymvloeren (iroko / meranti hout)
o Standaard geleverd met cilindersloten (overige sloten hebben een meerprijs)

De standaard kleuren van de ombouw zijn zwart of wit, op aanvraag zijn ook andere kleuren leverbaar.

Gebruik van deze site betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt olssen.nl cookies - privacy policy.