Lockers voor bezoekers met PIN betaling: RECREATIE LOCKER®

Artikelnummer: 1858-00

Lockers voor bezoekers met PIN betaling: RECREATIE LOCKER® Lockers voor bezoekers met PIN betaling: RECREATIE LOCKER® Lockers voor bezoekers met PIN betaling: RECREATIE LOCKER®
Lockers voor bezoekers met PIN betaling: RECREATIE LOCKER®
Lockers voor bezoekers met PIN betaling: RECREATIE LOCKER® Lockers voor bezoekers met PIN betaling: RECREATIE LOCKER®
Prijs op aanvraag
Bezorging: gratis
Waarom Olssen Bestel nu, betaal achteraf Direct advies via 0184 611 400 Bestel via de webshop, telefoon of e-mail Gratis 3D ontwerp met een scherpe offerte Meer dan 21.325 tevreden klanten sinds 2004 Plaatsing op locatie door VCA gecertificeerd personeel

Algemene specificaties
EAN Code
7091139025517
Omschrijving Specificaties Downloads

Ubilock Recreatie Bezoeker lockerkast met betaal terminal


De Olssen® recreatie lockerkast maakt het bezoekers nog eenvoudiger om spullen op te bergen en zonder zorgen te genieten van een dagje uit. Dankzij het enorme scala aan kleur en afwerkingsmogelijkheden dragen de kluisjes bij aan de uitstraling van het attractiepark.

Bediening
Bij de centrale terminal kan je als bezoeker een kluisje huren voor een dagdeel of de hele dag. Je kunt kiezen of je contant of contactloos met je pin wilt betalen. Na de transactie wordt er automatisch een beschikbaar kluisje geopend. Het is mogelijk om tussentijds het kluisje te openen en je reservering te behouden als de gebruiks periode nog niet is verstreken.

Beheer
De beheerder kan in de centrale desktop software statistieken en historie inzien, gebruikers toevoegen, rechten geven en schoonmaak inplannen. De facilitair beheerder kan ook middels een masterbadge vanaf het scherm locker historie inzien, lockers openen en blokkeren.

Dit elektronische lockersysteem is ook toegepast bij Attractiepark Toverland. Dit project is door Olssen onlangs afgerond en is hier te bekijken.

 

 

Algemene specificaties
EAN Code
7091139025517

Specificaties:
✓ Reserveren via webshop of PIN betaling /contant ter plaatse
✓ Geschikte kluisjes voor buiten gebruik
✓ Automatische backups bij storingen

✓ Mechanische nood ontgrendelingen bij stroomstoring
✓ Aanpasbare user interface van de terminal naar smaak 
✓ Back up authenticatie d.m.v. pincode + email adres bij vergeten pas 

Olssen-recreatie-locker-web.pdf