Elektronische Lockers voor Ziekenhuis & Zorg CARE-LOCKS®

Artikelnummer: 1855-00

Elektronische Lockers voor Ziekenhuis & Zorg CARE-LOCKS® Elektronische Lockers voor Ziekenhuis & Zorg CARE-LOCKS® Elektronische Lockers voor Ziekenhuis & Zorg CARE-LOCKS®
Elektronische Lockers voor Ziekenhuis & Zorg CARE-LOCKS®
Elektronische Lockers voor Ziekenhuis & Zorg CARE-LOCKS® Elektronische Lockers voor Ziekenhuis & Zorg CARE-LOCKS®
Prijs op aanvraag
Bezorging: gratis
Waarom Olssen Bestel nu, betaal achteraf Direct advies via 0184 611 400 Bestel via de webshop, telefoon of e-mail Gratis 3D ontwerp met een scherpe offerte Meer dan 21.325 tevreden klanten sinds 2004 Plaatsing op locatie door VCA gecertificeerd personeel

Algemene specificaties
EAN Code
7091139633545
Omschrijving Specificaties

Ubilock Zorg lockerkast voor flexibel gebruik


 

Met de Ubilock® Zorg Lockerkast kun je personeel eenvoudig toegang geven tot een flexibel kluisje, die zij openen door middel van een persoonlijke RFID kaart.

Bediening
De gebruiker kan bij een terminal zijn of haar kaart scannen om toegang te krijgen tot een locker. Het systeem gaat kijken of er toegangsrechten op zijn kaart zitten. Deze rechten kunnen automatisch uit een personeels bestand worden ingeladen in de software, of dit kan handmatig ingevoerd worden door de facilitair beheerder. Als de gebruiker zijn of haar kaart is vergeten, kan hij door middel van pincode op het scherm en controle op email adres alsnog een kluis in gebruik nemen. Bij het opnieuw aanbieden van de kaart vraagt het systeem of de gebruiker wenst de locker te blijven gebruiken. Hierdoor kan de gebruiker tussentijds de locker openen om er iets uit te halen.

Beheer
De beheerder kan in de software gebruikers toevoegen, rechten geven en schoonmaak inplannen. De facilitair beheerder kan ook middels een masterbadge vanaf het scherm locker historie inzien, lockers openen en blokkeren.

Ubilock case: R. de Graaf Ziekenhuis

 

 

Algemene specificaties
EAN Code
7091139633545

Specificaties:
✓ geschikt voor flexibele toewijzing (wisselende diensten)
✓ Locker wordt na 16 uur automatisch vrijgegeven of geblokkeerd
✓ Synchronisatie tussen bestaand systeem en Ubilock systeem mogelijk
✓ Uitgebreide schoonmaak module

✓ kostenbesparend
✓ multi purpose