Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels

Artikelnummer: 1860-00

Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels
Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels
Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutels
Prijs op aanvraag
Levertijd: op projectbasis
Bezorging: gratis
Waarom Olssen Bestel nu, betaal achteraf Direct advies via 0184 611 400 Bestel via de webshop, telefoon of e-mail Gratis 3D ontwerp met een scherpe offerte Meer dan 21.325 tevreden klanten sinds 2004 Projecten worden geplaatst door eigen VCA Gecertificeerde monteurs

Algemene specificaties
EAN Code
7091135581307
Omschrijving Downloads

Elektronische lockers voor uitgifte van (hotel) sleutelsHet Olssen Key-Lock® lockersysteem zorgt ervoor dat sleutels ingenomen en uitgegeven kunnen worden, aan bijvoorbeeld aannemers of een huizenbezichtigers. Dit systeem houd altijd bij aan wie een sleutel is uitgegeven, zo kan er altijd terug worden gekeken wat er met de uitgegeven sleutel is gebeurd.

Product inname:
Een sleutelbos wordt door een gebruiker ingeleverd bij bijvoorbeeld de receptioniste. Andere gebruiks (Welke al zijn geregistreerd) zouden al direct naar de lockerwand kunnen gaan en hun tag kunnen aanbieden. Als in het geval de receptioniste de sleutelbos ontvangt kan zij naar de terminal (het scherm) lopen bij de lockerwand en kan zij haar persoonlijke tag aanbieden.

Op de terminal (Het centrale scherm) bij de lockers kan een lijst worden getoond aan de beheerder (of receptioniste) met spullen / sleutels welke al zijn uitgeleend of welke beschikbaar zijn.

Op het scherm kan men op een object klikken waarna een kluis wordt geopend om de spullen in terug te doen. Als er geen beheerder of receptioniste aanwezig is wanneer een gebruiker iets komt terugbrengen, dan is het mogelijk dat deze gebruiker een unieke code krijgt om de sleutels of spullen alsnog terug te brengen. Na het ingeven van de code of het openen van een kluisje door de beheerder of receptioniste zal een leeg kluisje open springen. Hierin kunnen dan de sleutels of andere spullen worden gelegd welke moeten worden ingeleverd. Na het sluiten van het kluisje zal er een LED lampje verspringen naar een andere kleur zodat men kan zien dat deze in gebruik is.

Product uitgifte:
Een geregistreerde gebruiker (Meestal de beheerder of receptioniste) biedt zijn of haar persoonlijke tag aan bij de terminal (Het centrale scherm) ter identificatie. Hierna wordt een lijst getoond met sleutels of objecten die te lenen zijn. Bij het drukken op een object vraagt het systeem een aantal zaken zoals: Tijdelijk gebruik - Aantal dagen van lenen - Definitieve uitgifte (Deze opties kunnen naar persoonlijke wensen worden aangepast)

Dit lockersysteem kan naar persoonlijke wensen worden aangepast en op maat worden gemaakt. Voor meer informatie over dit systeem of bij interesse kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Algemene specificaties
EAN Code
7091135581307
Koppelbare-Systemen.pdf