Lockerkast met automatisch blussysteem (8-vaks) (voor veilig opladen en bewaren Lithium-ion-accu's)

Artikelnummer: 6595202548

Lockerkast met automatisch blussysteem (8-vaks) (voor veilig opladen en bewaren Lithium-ion-accu's) Lockerkast met automatisch blussysteem (8-vaks) (voor veilig opladen en bewaren Lithium-ion-accu's) Lockerkast met automatisch blussysteem (8-vaks) (voor veilig opladen en bewaren Lithium-ion-accu's)
Lockerkast met automatisch blussysteem (8-vaks) (voor veilig opladen en bewaren Lithium-ion-accu's)
Lockerkast met automatisch blussysteem (8-vaks) (voor veilig opladen en bewaren Lithium-ion-accu's) Lockerkast met automatisch blussysteem (8-vaks) (voor veilig opladen en bewaren Lithium-ion-accu's)
Prijs op aanvraag
Levertijd: 6-8 weken
Bezorging: gratis
Waarom Olssen Bestel nu, betaal achteraf Direct advies via 0184 611 400 Bestel via de webshop, telefoon of e-mail Gratis 3D ontwerp met een scherpe offerte Meer dan 21.325 tevreden klanten sinds 2004 Projecten worden geplaatst door eigen VCA Gecertificeerde monteurs

Algemene specificaties
EAN Code
7091132426854
Omschrijving Specificaties Downloads

Lockerkast met automatisch blussysteem (8-vaks) (voor veilig opladen en bewaren Lithium-ion-accu's)- 8 vaks lockerkast (2 breed - 4 hoog)
- Blussysteem compleet. Blusser verwerkt in het schuine dak boven de lockerkast
- Inclusief manometer zichtbaar vanaf de buitenzijde
- Blusslang per vak. Gehele systeem gebruiksklaar geleverd
- Voorbereid voor verankering

Er kunnen vakken worden opgeofferd voor de intergratie van een elektronisch lockersysteem met centrale terminal (zie afbeelding)Veilig opbergen en opladen
Met de toename van lithiumbatterijen is ook de vraag naar een veilige opslag en consequente richtlijnen gegroeid. Deze Lithium-ion lockerkast biedt dankzij een automatisch blussysteem en Europese LFS30P norm (30 minuten brandwerend) de oplossing! De Lithium-ion lockerkast is voorzien van een schuimblusser speciaal voor het blussen van lithiumbatterijen (succesvol getest volgens NTA-8133). Deze brandblusser is gekoppeld aan een detectie- en tevens blusslang, die bij een temperatuur van 75 °C op de plek van oververhitting automatisch zal openspringen. Het schuim zal zorgen voor een langdurige afkoeling, waarna de accu niet verder zal ontbranden.

Europees gecertificeerd
Deze lockerkast biedt dankzij een dubbelwandige constructie ook bescherming tegen inbraak en een brand die buiten de kluis ontstaat. De kluis is Europees gecertificeerd volgens LFS30P en daarmee 30 minuten brandwerend. U vindt deze certificaten aan de binnenzijde van de kluisdeur.

 

Algemene specificaties
EAN Code
7091132426854

Totale afmeting van 1 lockerkast
H.180 x B.80 x D.45 cm

Afmeting per vak
H.40 x B.40 x D.40 cm

Sokkelhoogte
c.a. 20 . cm

rompdikte
3 mm

NTA-8133 Test report locker met blussysteem.pdf