Opbergsystemen

Circulaire opbergsystemen

Het Cubics opbergsysteem is een verfijnde kijk op functioneel ontwerp. Het is niet slechts een kastensysteem, maar een klein deel aan DNA. Het DNA van uw bedrijf dat herinnert aan het niet verspillen van waardevolle materialen en bijdraagt aan het creëren van een inspirerende omgeving. Cubis is een functioneel en flexibel display- en opbersysteem, gemaakt van innovatieve materialen, ontworpen volgens de principes van een circulaire economie. Door leftover-textiel te upcyclen in hoogstaande en functionele producten wordt een tailor-made oplossing geboden geschikt voor zowel de commerciële als de huiselijke omgeving.
 

De duurzame materialen van de opbergsytemen

Verhouding-Gerecycled-Hout
De Cubics opbergsystemen zijn geproduceerd uit 100% duurzame materialen en leftovers. Alle materialen die zijn gebruikt bij het produceren van de Cubics zijn bewust geselecteerd en bestaan voor 85% uit gerecupereerd hout. De overige 15% bestaan uit reststromen uit de houtindustrie en dunningshout afkomstig van duurzaam bosbeheer. De stalen frames zijn ook extreem duurzaam en worden voor de productie voor een groot deel uitbesteed aan sociale werkplaatsen, ieder product draagt op deze manier niet alleen bij aan het verbeteren van het milieu, maar ook in het creëren van een toekomst voor anderen.
 

De Cubics opbersystemen zijn eenvoudig uitbreidbaar


Cubics small, medium en large zijn een aantal voorbeelden van de veschillende modellen welke wij aanbieden. Elke model is oneindig uitbreidbaar met afgesloten vakken, open vakken en extra legplanken. De materialen keuze is ook enorm, u kunt zelf kiezen van welke circulaire materialen de Cubics gemaakt moeten worden. De gesloten Cubics(boxen) worden standaard geleverd met een push-to-open sluiting. Deze greeploze en soepele sluiting is voorzien van een softsluiting met magneetverbinding. Voor de gesloten vakken is er een keuze uit vele extra afsluitingen. 

Cubics-Opstelling-Modellen