ReferentiesBekijk onze projecten
Gratis leveringBij bestelling > € 1.250,-
0184 611 400
078 48 05 93

Locker serie informatie

 

Hieronder kunt u extra informatie vinden over onze verschillende locker series. Door de ruime keuze in ons grote assortiment en de vele verschillende merken is het soms lastig om de juiste keuze te maken.

EXPRESS Lockers
Wellicht heeft u het al voorbij zien komen, de Express delivery logo’s of de product titels waar EXPRESS staat. Wat houd dit precies in?
Onze Express lockerkasten hebben weinig kleur keuze waartegenover staat dat deze lockers snel leverbaar zijn. De kwaliteit
van de Express lockers is hetzelfde als de Classic serie.Wel is het zo dat de Express lockers minder opties hebben dan bijvoorbeeld de Capsa lockers.


CAPSA lockerkasten
Onze Capsa lockers zijn in vergelijking met andere series iets goedkoper. Deze lockerkasten zijn gemaakt van plaatstaal met een gesloten constructie. Kwalitatief zijn dit zeer goede lockers voor een aantrekkelijke prijs. Mede hierdoor zijn de Capsa lockerkasten ook erg populair bij onze klanten. De snelle levertijd van de standaard kleuren komt de populariteit van deze kasten ook ten goede. Een groot verschil met andere series is dat de romp en de deuren allebei in 16 verschillende kleuren gekozen kunnen worden waardoor er in totaal 256 kleuren combinaties mogelijk zijn.

CLASSIC lockers
Onze Classic lockers zijn te zien als een tijdloos basisprogramma met een klassiek design. De Classic serie is minder geschikt voor kinderdagverblijven en scholen dan de Evolo serie en Resisto serie. De lockers zijn gemaakt van duurzaam staal waarbij het onderstel een sokkel of poten betreft. De poten van de Classic serie hebben een ander design dan de poten van de Evolo serie. De kleurkeuze van de Classic lockerkasten is ook erg ruim, alleen minder dan de Capsa lockerkasten.

EVOLO lockers
De Evolo serie heeft iets meer opties in vergelijking met de Classic lockers. De Evolo lockers kunnen worden uitgerust met houten decors waarbij de Trespa variant de meest sterke variant is. De houten decors waaruit gekozen kan worden zijn; beukenhout, esdoorn, kersenhout en wengé. Een ander verschil met de classic serie zijn de poten, deze zijn namelijk anders qua design, waar de poten van de classic serie schuin lopen, lopen de poten van de Evolo serie recht naar beneden. De Evolo locker en garderobekasten zijn in vergelijking met de classic serie wel zeer geschikt voor scholen, kinderdagverblijven, universiteiten en kantoren.

CAMBIO serie
De Cambio lockers uit ons assortiment zijn kwalitatief iets beter dan de Evolo serie. De deuren zijn optioneel dubbelwandig / geïsoleerd en de kleur keuze is erg ruim. De kunststof poten zijn in hoogte verstelbaar en de lockers hebben vele indelingsmogelijkheden voor elke behoefte. Net als bij de Evolo serie kan ook bij de Cambio serie gekozen worden voor houten decors. De stalen deuren van de Cambio serie zijn voorzien van een deuropening begrenzer. Elke individuele locker is standaard voorzien van een garderobestang met 4 niet-draaibare haken met systeemsteun.

PREFINO lockerkasten
Onze Prefino serie staat voor top kwaliteit, waarbij de ombouw en stalen deuren standaard elektrolytisch verzinkt zijn. Er kan gekozen worden voor stalen deuren, trespa deuren of zelf deuren van glas! De Prefino lockers hebben gladde binnenwanden zijn zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.  De deuren zijn voorzien van een begrenzer en aanslagdemper voor uitstekende sluiteigenschappen. De kasten hebben een optimale ventilatie naar keuze.

RESISTO lockers
De Resisto lockers leveren wij voornamelijk aan middelbare scholen en hogescholen. Maar waarom? De golfvormige deuren zijn speciaal gemaakt van 1,5mm-staal waardoor de deuren ‘hufterproof’ zijn en onverwoestbaar. Hierdoor zijn het ideale lockers voor scholen. De Resisto lockers worden standaard geleverd op een 100mm hoge sokkel. De kleurkeuze bij deze serie is ook ruim, waardoor de perfecte kleur gekozen kan worden bij uw inrichting.

lockers evolo serie